Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
02/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 1 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Wat een heerlijk zonovergoten weekend. Ook vandaag belooft weer een mooie dag te worden. Laten we ‘m goed beginnen met een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Heb je een luie zondag, maar toch zin om met ons en onze community mee te kletsen over de koersen, interessante cryptocurrency-projecten en meer? Meld je dan aan voor ons Telegramkanaal. Daar heb je 24/7 de mogelijkheid om mee te kletsen vanuit je luie stoel. O ja, elke doordeweekse dag krijg je daar ook een video-update van de koers! Aanmelden kan hier! Alright, wat gebeurde er gisteren:
Veel analisten buigen zich over hét vraagstuk: wanneer begint de bullmarkt nou echt weer? Josh Rager, een bekende crypto-analist, kijkt hiervoor naar de koersbewegingen die bitcoin in het verleden heeft gemaakt. Volgens hem zit bitcoin pas op een vierde van de huidige uptrend.
Crypto-analist CryptoKaleo merkt op dat de bitcoin koers op dit moment de koers van begin mei met 3% nauwkeurigheid volgt. Het model waar hij naar kijkt voorspelde onder andere de stijging van $8.000 naar ongeveer $8.900. Volgens de analist zal bitcoin volgens zijn bevindingen al in juli van dit jaar de $20.000 bereiken waarna het ongeveer 20% in waarde zal gaan zakken.
Een miljardair heeft naar verluidt aan Dadiani Syndicate, een crypto-investeringsbedrijf, laten weten dat hij 25% van alle bitcoins op wil kopen. Dadiani Syndicate wordt omschreven als een peer-to-peer platform waarop rijke mensen onder andere kunst met cryptocurrencies kunnen kopen.
De stablecoin tether zal binnenkort op de EOS-blockchain worden gelanceerd. Tether is al op meerdere blockchains gelanceerd en de aankomende lancering op de EOS-blockchain heeft naar verluidt te maken met de ontwikkeling van een nieuwe gedecentraliseerde exchange.
De verkoop van het Harmony token (ONE) op Binance Launchpad was een groot succes. De initial exchange offering (IEO) van het Harmony token (ONE) was de vijfde IEO die op Binance Launchpad plaatsvond.
Zo, je bent weer bij!
Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie