Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
12/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/06/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 11 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Tijd voor een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Het Pinksterweekend was een mooi moment om je weg te vinden naar ons Telegramkanaal! Je kan daar klokje rond met ons en inmiddels meer dan 750 mensen uit onze community kletsen over interessante cryptocurrency-projecten en de koersen. Elke doordeweekse dag krijg je daar ook een korte video-update van de bitcoin koers! Aanmelden doe je hier. Alright, wat is er gisteren gebeurd?
Het lukte bitcoin eergisteren opnieuw niet om door de $8.000 te breken, wat er op duidt dat bitcoin moeite heeft met dat resistance-niveau. Bitcoin handelde gisteren in een krappe range onder de $8.000.
De aandelenbeurs Nasdaq en crypto-dataprovider CryptoCompare gaan de samenwerking aan. Samen zullen de bedrijven een cryptocurrency prijsinformatieproduct op de markt brengen dat institutionele investeerders moet helpen bij hun crypto-investeringen.
De geruchten dat het grote Amerikaanse handelsplatform E*Trade mogelijk bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) toe zal gaan voegen zijn opnieuw opgelaaid. Het platform zou volgens verschillende bronnen zijn opgedoken als advertentie tussen de zoekresultaten op Google.
San Marino, het kleine landje in het noorden van Italië, wil een globale hub voor blockchain-technologie worden. De microstaat heeft op 7 juni aangekondigd dat het zich zal richten op innovatie en regelgeving in de cryptocurrency-markt.
CCN, een van de populairste Amerikaanse cryptocurrencynieuwswebsites op het internet, gaat sluiten. Dat meldt het bedrijf op zijn website in een aankondiging op 10 juni.
Zo, je bent weer bij!
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie