Home Nieuws Koffie met CI: het crypto nieuws van 13 juni

Koffie met CI: het crypto nieuws van 13 juni

Goeiemoggel! Vrijdag, de werkweek zit er weer bijna op. Heb je je al aangemeld voor ons Telegramkanaal? Als je dat nu doet ben je net op tijd voor de laatste video-udate van de koers van deze week. Je krijgt er daar namelijk elke doordeweekse dag eentje gratuit! Verder kan je er dag en nacht met ons en met inmiddels bijna 800 mensen uit onze community kletsen over alles wat met blockchain, cryptocurrencies en koersen te maken heeft. Aanmelden doe je hier! Goed, tijd voor Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het nieuws van gisteren:

Ein-de-lijk brak de koers van bitcoin (BTC) dan door de $8.000! De afgelopen week handelde bitcoin in een relatief kleine range met schommelingen van niet meer dan $600. Nu lijken de bulls de kracht te hervinden om de koers mogelijk verder omhoog te drukken.

- Advertentie -

Beleggers die gebruikmaken van de financiële terminals van Bloomberg en Reuters hebben sinds kort toegang tot een index die de 100 best presterende crypto’s toont. De “CIX100” index maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste crypto’s uit een grote selectie te kunnen filteren.

Het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, Square, heeft Steve Lee, voormalig directeur van Google, aangenomen. Dit liet het bedrijf gisteren weten in een tweet.

Justin Sun, CEO van de TRON foundation, heeft de tijd en bestemming bekendgemaakt voor zijn etentje met investeringslegende Warren Buffett. De lunch zal plaatsvinden in Silicon Valley.

De grote Franse game-ontwikkelaar Ubisoft is van plan om games nog leuker te maken met behulp van blockchain-technologie. Zo zou het in de toekomst mogelijk moeten zijn om in game objecten te verzamelen en verhandelen op exchanges. Daarnaast zou je middels dezelfde technologie objecten naar andere games kunnen verhuizen.

Zo, je bent weer bij!

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.574,41 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.607,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.675,73 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.683,14 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.683,62 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.