Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
20/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/06/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 19 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Zijn we weer! Veeg het slaap uit je ogen, want het is weer tijd voor Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het cryptocurrency– en blockchain-nieuws van gisteren! Zit jij al in ons Telegramkanaal? Mocht je meer willen dan nieuws en ook een keer je eigen stem laten horen, dan ben je daar aan het goede adres! Inmiddels kan je daar 24/7 met ons en onze community van meer dan 800 man kletsen over de koersen, interessante projecten en meer. Elke doordeweekse dag krijg je er ook een gratis video-update van de koers bij. Aanmelden doe je hierAlright, wat is er gisteren gebeurd:
Nadat de bitcoin koers op 16 juni boven de resistance op $8.900 uitbrak en tot een nieuwe yearly high van $9.475 wist te stijgen, kwam de koers voor een korte periode in een neerwaartse trend terecht. BTC leek gisteren echter support te hebben gevonden op een belangrijk punt.
Bitcoin bull Tom Lee van Fundstrat liet gisteren ook weer van zich horen. Hij ziet de koers van bitcoin in de toekomst nog steeds flink stijgen en is van mening dat de ontwikkelingen omtrent Facebooks Libra alleen maar zullen zorgen voor adoptie en een boost voor bitcoin.
De Litecoin foundation kondigde een nieuwe samenwerking aan. Samen met Bibox en Ternio zal het een litecoin debetkaart uit gaan brengen. Met de debetkaart, Litecoin BlockCard genaamd, kunnen gebruikers gemakkelijk met litecoin in fysieke winkels of online betalen.
Binance gaat naar verluidt een aan bitcoin (BTC) gelinkte token op Binance Chain, de native blockchain waarop de exchange Binance DEX draait, uitgeven. Op deze manier kan de gedecentraliseerde exchange de handel in bitcoin realiseren.
Eergisteren werd de white paper van Facebooks eigen cryptocurrency, Libra, onthuld. Na lang wachten kwam er eindelijk duidelijkheid wat de cryptocurrency precies is en wat het doel van het bedrijf is met de crypto. Nu de white paper openbaar is stromen de reacties binnen. Wereldwijd krijgt Libra met flinke kritiek te maken van politici en banken.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Advertentie
crypto-insiders-icon