Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
26/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 25 mei

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! 07:00 uur ’s ochtends, dus weer tijd voor een Koffie met CI!, je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Zit jij trouwens al in ons Telegramkanaal? Hè wat, Telegram? Jazeker! In onze online chat op Telegram kan je 24/7 de discussie aan met ons en met inmiddels meer dan 640(!) mensen uit onze community. Elke doordeweekse dag ontvang je daar ook een video-update van de koers, voor gratis en voor niets. Aanmelden doe je hierrrrr. Goed, laten we beginnen.
Volgens de schrijver van het boek “Cryptocurrencies Simply Explained” zal bitcoin (BTC) op de lange termijn mogelijk naar de $300.000 stijgen. Dit baseert Dr. Julian Hosp op basis van de Stock-to-Flow ratio. Deze ratio, in combinatie met de bitcoin prijs, zou al meerdere keren hebben voorspeld wanneer bitcoin te duur of juist te goedkoop was.
Volgens vooraanstaande figuren in de crypto-sector zal de halvening van bitcoin, wanneer de beloning voor bitcoin miners wordt gehalveerd, zorgen voor een flinke boost van de bitcoin-koers. De bitcoin bulls zouden dan ook hoopvol naar dit moment uitkijken.
Durfkapitalist en crypto-bull Tim Draper is van mening dat de traditionele aandelenmarkt te saai is voor veel beleggers en dat zij daardoor zich zullen richten op de cryptomarkt. Dit zei hij tijdens een interview met CNBC.
Cryptocurrency exchange Kraken heeft afgelopen maand 250 personeelsleden uitbetaald in bitcoin en geeft aan dat meer van haar medewerkers van een dergelijke betaalregeling gebruik willen maken. Dit maakte de exchange bekend in een tweet van afgelopen vrijdag.
Onze grote blauw ‘vriend’ Facebook is naar verluidt in gesprek met een aantal cryptocurrency exchanges om haar stablecoin van de grond te krijgen. Dit meldt de Financial Times.
Zo, je bent weer bij!
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie