Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
27/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 26 mei

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Maandag, de dag waarop een bakkie troost misschien wel het hardst nodig is. Schenk je mok vol of haal er eentje to go, want we hebben weer een Koffie met CI, je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws, klaarstaan. Heb je je weg naar ons Telegramkanaal al gevonden? Inmiddels kan je daar de discussie aan met ons en meer dan 650 mensen uit onze community! Aanmelden doe je hier. Goed, laten we beginnen!
Op de korte termijn lijkt de koers van bitcoin (BTC) nog steeds bullish! Analist dave the wave trekt deze conclusie uit een driehoekspatroon waarin bitcoin handelt, een patroon dat een opwaartse beweging suggereert. Tegelijk geeft hij aan dat de indicatoren niet zoveel zeggen over de lange termijn. De huidige indicatoren geven namelijk aan dat bitcoin overbought zou zijn. Mochten we op korte termijn uit het driehoekspatroon naar boven uitbreken dan behoort, volgens sommige analisten, een spurt naar de $10.000 tot de mogelijkheden.
Er is ook positief geluid uit de hoek van Initial Coin Offerings (ICO’s). Volgens de gegevens van ICObench is het sentiment omtrent ICO’s positiever geworden. Ruim 85% van de opgehaalde investeringen in mei werd gedaan in projecten met een beoordeling van 3 tot 3,5 sterren. In april was dit nog maar 68%.
De prijs van BitTorrent Token (BTT) steeg binnen een dag met 16% gestegen. De oorzaak van deze sterke stijging is een vage aankondiging van Justin Sun, de oprichter van TRON en eigenaar van BitTorrent.
Michael Novogratz onderstreepte nogmaals dat het einde van de crypto winter hier is. Verder meldt hij dat meer institutionele investeerders de markt instappen en dat steeds meer grote bedrijven blockchain-technologie omarmen. Novogratz zegt dat hij verwacht dat de stablecoin van Facebook bitcoin niet in de weg zal zitten.
Zo, je bent weer bij!
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie