Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
04/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/06/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 3 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Klokslag 07:00 uur, dat betekent tijd voor een nieuwe Koffie met CI!: je dagelijkse samenvatting van het crypto- en blockchain-nieuws van gisteren. Zit je al in ons Telegramkanaal? Je kan daar 24/7 met ons en onze community van meer dan 700 man kletsen over interessante projecten en de koersen. Je krijgt er ook elke doordeweekse dag een video-update van de koers! Aanmelden doe je hier! Goed, wat is er gisteren gebeurd?
Het momentum van bitcoin (BTC) lijkt af te zwakken. Volgens sommige analisten is dit het teken dat de huidige trend misschien wel ten einde gaat komen. Anderen hebben juist nog hoop op verdere stijgingen. Analist Joe McCann signaleert een Doji candle die een trendommekeer zou aangeven.
Onze eigen analist David schreef gisteren weer een interessante column over de bitcoin koers! Heb je die gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen.
Ripple (XRP) vertoonde gisteren, in tegenstelling tot de meeste cryptocurrencies in de top 10, een lichte stijging. Daarnaast vormt ripple in de komende periode mogelijk een golden cross, wat volgens Gordon Gekko, CEO van Sir Gekko Capital Holdings, de prijs van ripple een enorme boost zou kunnen gaan geven.
De Japanse bank SBI Holdings is druk bezig met het integreren van ripple (XRP) met de betalingsapp MoneyTap. Het doel is om uiteindelijk consumenten toe te staan met XRP in allerlei winkels te betalen.
Volgens cryptocurrency exchange OKEx is cryptocurrency de toekomst voor vooral armere landen. De onderliggende technologie lost volgens de exchange veel problemen op waar mensen zonder een bankrekening vaak tegenaan lopen. Om de mogelijkheden van crypto nog verder te verbreden lanceert OKEx een eigen stablecoin.
Mahathir Mohamad, de premier van Maleisië, wil een valuta gekoppeld aan goud invoeren voor alle handel in Oost-Azië. Opmerkelijk is dat een cryptocurrency niet wordt overwogen.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie