Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
08/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2023 14:58

Koffie met CI: het crypto nieuws van 7 mei 2019

Nieuws
Koffie met CI

Een hele goeiemorgen! Elke morgen publiceert Crypto Insiders Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het nieuws van gisteren. Praat je met ons mee over het nieuws, de koers en meer? Dat kan op ons Telegramkanaal. Elke doordeweekse dag wordt je daar ook getrakteerd op een video-update van de koers! Laten we beginnen.
De Wall Street Journal publiceerde een artikel waarin de Deutsche Bank AG een opmerkelijke bevinding prijsgeeft. De afgelopen 70 jaar heeft de bank verschillende activa klassen gevolg. Uit dat onderzoek blijkt dat bitcoin de beste investeringsoptie voor 2019 is!
Gisteren bleek dat, na de goede prestaties van bitcoin (BTC), de rest van de cryptomarkt in een stroomversnelling terecht is gekomen. Daarmee naderde de totale marktkapitalisatie van de markt voor cryptocurrencies de $190 miljard. Bitcoin cash (BCH) handelde rond de $295 en een stijging tot boven de $300 behoorde gisteren tot de mogelijkheden.
Heb je de wekelijkse bitcoin koersanalyse van Crypto Insider David afgelopen zondag gemist? Lees deze dan alsnog hier!
Social media gigant Facebook zou naar verluidt de rechten hebben verworven voor het handelsmerk “Libra”. Project Libra is de naam die intern bij Facebook wordt gebruikt voor het blockchain- en cryptocurrency-project van het bedrijf. Zoals de afgelopen dagen al werd aangegeven blijft Facebook geheimzinnig over het project.
John McAfee, miljardair en voormalig eigenaar van McAfee antivirus heeft aangekondigd dat hij een nieuwe app heeft gelanceerd voor Android genaamd Bitcoin Play. De app, een soort quiz waar je kleine hoeveelheden bitcoin mee kan verdienen, doet denken aan het programma Weekend Miljonairs. Behalve dan, dat je hier de optie hebt om je verrot te laten schelden in het geval van een fout antwoord. Downloaden doe je hier!
De Chinese berichtendienst WeChat heeft aangekondigd dat het cryptocurrency-transacties gaat verbieden. Het nieuwe beleid zal op 31 mei worden ingevoerd. In China is de zogeheten Over The Counter (OTC) business vrij groot door een algeheel verbod op cryptocurrency van de Chinese overheid.
Zo, je bent weer bij!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie