negen_turkse_panden_in_2018_verkocht_voor_bitcoin

Negen Turkse panden in 2018 verkocht voor bitcoin

Antalya Homes, een grote Turkse vastgoedhandelaar, meldt in een persbericht dat het in 2018 negen stuks vastgoed heeft verkocht voor bitcoin (BTC).

Bayram Tekce, voorzitter van Antalya Homes, zegt in het persbericht:

Betaling met cryptocurrency maakt betrouwbaardere en snellere transacties mogelijk, zoals geldoverdracht tussen bankrekeningen zonder wisselkoersverlies. Het is zeer winstgevend om onroerend goed te kopen voor degenen die hun cryptocurrency-investeringen in de vastgoedsector willen gebruiken.

Het bedrijf zegt dat het naast bitcoin (BTC) ook ethereum (ETH), ripple (XRP), bitcoin cash (BCH), bitcoin gold (BTG), litecoin (LTC), tether (USDT) en stellar (XLM) accepteert voor betalingen in vastgoed.

Advertentie

Verder meldt het persbericht dat Antalya Homes huizen in Turkije verkoopt vanaf €30.000; ongeveer 9 BTC. Tevens is het mogelijk om een deel van de aankoop met BTC te betalen en de rest met fiat valuta.

Antalya Homes kondigde vorig jaar september aan op Twitter dat het bitcoin en andere cryptocurrencies accepteert voor het kopen van vastgoed:

Het gebruik van cryptocurrency in de vastgoedmarkt komt steeds vaker voor. Vorige zomer bleek dat een aantal vroege Chinese bitcoin-investeerders vastgoed heeft gekocht in de Verenigde Staten met bitcoin.

Een Italiaanse herenhuis uit de zeventiende eeuw werd vorig jaar geveild met behulp van blockchain-technologie.

Barbara Corcoran, bekend van het tv-programma Shark Tank, beweerde in juli dat het kopen van onroerend goed met cryptocurrency de toekomst is.

In augustus 2018 heeft een Nederlander in Rotterdam voor het eerst een woning te koop gezet in ruil voor de cryptocurrency VeChain (VET).

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook of Twitter.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€5.733,96 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€5.641,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€5.684,16 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€5.687,36 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€5.703,00 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€5.728,03 Kopen
Laatste nieuws