Erik Juffermans Erik Juffermans
10/03/2023 06:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/03/2023 06:15

Binance NFT ondersteunt nu ook het Polygon netwerk

icon-nft
NFT nieuws
El ex-CEO del exchange Binance no ha sido declarado en riesgo de fuga

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance NFT, de NFT marktplaats van Binance, ondersteunt nu ook het Polygon (MATIC) netwerk. Dat maakte de grootste crypto exchange ter wereld op woensdag bekend. Met deze integratie kunnen gebruikers vanaf nu naast de Binance chain en het Ethereum (ETH) netwerk, ook NFT’s op het Polygon netwerk verhandelen en bewaren.

Door Donald Trump gelanceerde NFT’s crashen tijdens rechtszaak
  • icon-nft
    NFT nieuws

Binance en Polygon integratie

De integratie betekent niet dat alle NFT collecties op MATIC per direct beschikbaar zijn op Binance NFT. Het NFT platform van Binance heeft aangegeven voorzichtig te zijn met welke NFT collecties beschikbaar worden gemaakt. Tot zover zijn er tien Polygon NFT collecties beschikbaar op Binance NFT. In de toekomst zullen er snel meer volgen, aldus het platform.

Om gebruik te maken van Polygon NFT’s op het platform, dienen gebruiker de native token van Polygon, MATIC, in hun wallet te bezitten. Het nieuws over de integratie komt in navolging van recent crypto nieuws dat Binance strengere controles gaat uitvoeren over welke NFT’s op het platform worden aangeboden.

Het team van Binance NFT zal actief de marktplaats monitoren en listings die de regels overtreden verwijderen.

“Gebruikers kunnen NFT’s en NFT collecties rapporteren die de regels van Binance NFT overtreden. Het moderatie team zal actief de tips onderzoeken en zonodig actie ondernemen.”

Bicasso

Vorige week kwam Binance ook al in het NFT nieuws. Het lanceerde namelijk de bètaversie van ‘Bicasso’, een generator die met AI-technologie in rap temp NFT’s creert. In 2,5 uur genereerde het programma op deze manier tienduizend verschillende NFT’s.

Enkele dagen na dit nieuws over Bicasso kwam een anonieme Twitteraar echter met een interessante claim. Hij meent dat Binance het idee van Bicasso van hem heeft gestolen. In december organiseerde Binance een wedstrijd waarbij ontwikkelaars nieuwe ideeen konden verzinnen. 

De eerste prijs was een team dat ‘Chatcasso‘ ontwikkelde, een “programma dat je creatieve visie in NFT’s kan veranderen met behulp van AI-technologie”. De gelijkenissen zijn overduidelijk, maar Binance ontkent alle aanklachten van plagiaat.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie