Ivo Melchers Ivo Melchers
11/07/2023 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/07/2023 06:00

Cristiano Ronaldo ontmoeten? Bitcoin beurs Binance maakt het mogelijk

icon-nft
NFT nieuws
Cristiano Ronaldo ontmoeten? Bitcoin beurs Binance maakt het mogelijk

Foto: Christian Bertrand/Shutterstock

Cristiano Ronaldo, de Portugese voetbalster, sloeg ongeveer een jaar geleden de handen ineen met Binance, ’s werelds grootste cryptobeurs. De meerjarige deal heeft als doel om wereldwijde voetbalaanbidders naar de wereld van non-fungible tokens (NFT’s) en Web3 te brengen. Eind vorig jaar werd de samenwerking afgetrapt met de eerste NFT collectie en nu is de tweede collectie live dat fans in staat stelt Ronaldo in levende lijve te ontmoeten

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ronaldo NFT’s

Vorige week kondigde Binance de tweede collectie genaamd ‘Forever CR7: The GOAT’ aan. De collectie bevat talloze digitale verzamelobjecten dat enkele van zijn meest memorabele doelpunten uit zijn carrière vertegenwoordigt.

De verzamelitems zijn onderverdeeld in vier verschillende zeldzaamheidniveaus. Er bestaan 28.000 ‘normale’ NFT’s die aangeschaft kunnen worden voor 10 USDT. Daarnaast zijn er 1.200 ‘zeldzame’ en 120 ‘super zeldzame’ NFT’s in omloop. Deze kunnen beiden via het subscription mechanism worden gekocht om te garanderen dat alle geïnteresseerden een gelijke kans krijgen om een uniek item te bemachtigen. Voor een zeldzaam item zul je 10 USDT moeten neerleggen en een super zeldzame kost 200 USDT.

Als allerlaatste zijn de 6 meest fenomenale doelpunten gecategoriseerd tot de ‘super super zeldzame’ NFT’s. Deze zullen via een veiling op Binance worden verkocht met een startprijs van maar liefst 15.000 USDT.

De timing van de nieuwste NFT verzameling is in ieder geval een stuk beter dan de allereerste editie. Deze werd namelijk slechts een week na de catastrofale ondergang van FTX op de markt gebracht. Uiteraard zag niemand de teloorgang aankomen, maar crypto investeerders stonden destijds niet bepaald in de rij voor de Ronaldo NFT’s.

Binance biedt unieke voordelen

Naast het feit dat je de kans krijgt om een van Ronaldo’s meest gekoesterde goals te bezitten, brengen de NFT’s ook zeer exclusieve voordelen met zich mee. Zo kun je persoonlijk gesigneerde merchandise winnen en zelfs een balletje trappen met de legendarische voetbalster zelf.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), liet op Twitter weten dat bezitters van de meest zeldzame NFT’s de unieke kans krijgen om Ronaldo persoonlijk te ontmoeten en ermee te trainen. Hij verzekerde bovendien dat de beurs de kosten van de vluchten en accommodatie op haar rekening zal nemen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
Advertentie

Trending NFT nieuws

Solana krijgt nieuwe concurrent voor OnlyFans na miljoeneninvestering
Solana krijgt eigen OnlyFans concurrent na miljoeneninvestering
Veelbelovend crypto-gamebedrijf opgericht door Hollywood topfiguren
Veelbelovend crypto-gamebedrijf opgericht door Hollywood topfiguren
Bored Ape eigenaar verliest 3 zeldzame NFT’s door oplichting
Bored Ape eigenaar verliest 3 zeldzame NFT’s door oplichting
Advertentie