Roy van Krieken Roy van Krieken
16/11/2023 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/11/2023 08:20

‘Crypto stamp’ houders opgelet: PostNL komt met belangrijke update

icon-nft
NFT nieuws

Onlangs introduceerde PostNL een spannende ontwikkeling voor liefhebbers van cryptopostzegels. Naast de lancering van de ‘PostNL Crypto Stamp 2’, die aanzienlijke interesse wekte onder Nederlandse verzamelaars en crypto-enthousiastelingen, is er nu een mogelijkheid om de eerste NL Crypto Stamp, bekend om zijn iconische stierenontwerp, te transformeren in een geheel nieuwe cryptopostzegel. Deze stap biedt zowel voor ervaren als nieuwe verzamelaars en handelaren nieuwe kansen en maakt deel uit van een groeiende trend van innovatieve verzamelobjecten in de cryptowereld.

Wat zijn de ‘crypto stamp safes’ ook alweer?

Een ‘crypto stamp safe’ is een soort cryptozegelkluis en kent netzoals elke Crypto Stamp van PostNL een fysieke zegel met een digitale tweeling. Het unieke aan de cryptozegelkluis is echter de mogelijkheid om te combineren met de digitale postzegels van PostNL.

Specifiek kan het worden gecombineerd met de NFT van een andere cryptozegel, zoals de NL Crypto Stamp 2. Dit combinatie- of “morphen”-proces creëert een nieuwe en unieke NFT. De NL cryptozegelkluis is beschikbaar in drie verschillende ontwerpen: een speen, een fles en een regenboog​.

De recente aankondiging opent nu de deur voor bezitters van de NL Crypto Stamp 1, de eerste editie van vorig jaar, om hun verzameling uit te breiden door deze samen te voegen met een cryptozegelkluis. Dit biedt een unieke kans voor diegenen die al een deel van deze collectie in bezit hebben, om een nieuwe dimensie aan hun verzameling toe te voegen.

Als je in meer detail wil weten hoe het ‘morphen’ ook alweer werkt, kun je deze handleiding lezen.

Crypto Stamp 2: het perfecte cadeautje

Voor degenen die nog niet eerder deel hebben genomen aan de Crypto Stamp-ervaring, is dit het perfecte moment om te starten. Of je nu geïnteresseerd bent in de traditionele aspecten van postzegelverzameling of een leuk zakcentje wilt verdienen aan het verhandelen, de NL Crypto Stamp-serie biedt iets voor iedereen.De verkoop van de NL Crypto Stamp 2 loopt nog altijd, maar het is moeilijk te zeggen hoe lang de cryptopostzegels nog beschikbaar zijn. De eerste editie was razendsnel uitverkocht, dus als je niet buiten de boot wil vallen is het verstandig om niet te lang te wachten. De NL Crypto Stamp 2 en de crypto stamp safes zijn beschikbaar op de officiële website van PostNL voor €9,25. Het perfecte Sinterklaas-cadeau?

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement