Wessel Kersting Wessel Kersting
10/05/2022 05:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/05/2022 05:08

Snoop Dogg koopt basketbal NFT’s van rapper Ice Cube

icon-nft
NFT nieuws
Snoop Dogg koopt basketbal NFT’s van rapper Ice Cube

Foto: Alex Kravtsov/Shutterstock

De non-fungible token (NFT) lijn van de rapper Ice Cube is erg populair en wordt snel verkocht. In een eerder artikel op Crypto Insiders hadden we het al over deze NFT-lijn. Hierin zagen we dat deze NFT’s een eigendom in een speciale basketbalcompetitie representeren. 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Basketbal NFT’s

Mocht je het even gemist hebben, Ice Cube is in 2017 een basketbalcompetitie begonnen waar er teams van drie personen zijn in plaats van de gebruikelijke vijf. Voor elk team in deze competitie, ofwel 12 teams, zijn er nu ook NFT’s ontworpen die ervoor zorgen dat de koper bepaalde zeggenschap heeft binnen het team. Elk team heeft 1.000 verschillende NFT’s. Waarvan 975 ‘Gold’ NFT’s die $5.000 per stuk waard zijn en 25 ‘Fire’ NFT’s die $25.000 kosten. 

De eigenaren van deze NFT’s kunnen meebeslissen in het kiezen van een CEO of president van het team, maar krijgt ook de mogelijkheid mee te bepalen over dingen die met het merk van het team te maken hebben, zoals het logo of merchandise. 

Ice Cube heeft zaterdag aangegeven dat 25 Fire NFT’s voor het team Tri State zijn verkocht aan een groep ondernemers in de tech sector genaamd Sunny Deep, Vinny Lingham en Kevin Rose. Moonbirds, een NFT collectie over gepixelde uilen, zal de sponsor worden van deze aankoop. 

Advertentie

Verdere verkochte Fire NFT’s

Ook zagen we dat Snoop Dogg samen met Ken Howery, de medeoprichter van PayPal, alle 25 Fire NFT’s voor het team Bivouac heeft gekocht. Verder kocht Gary Vaynerchuk, een ondernemer die tegenwoordig ook bekend is door zijn YouTube en TikTok kanaal, 25 Fire NFT’s van het team Triplets. En tot slot zagen we Bill Lee, medeoprichter van MyDoge wallet, alle 25 Fire NFT’s kopen van het Aliens team. 

Het blijkt dus dat deze NFT lijn erg gewild is en flink wordt opgekocht. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze competitie zich zal ontwikkelen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie