Roy van Krieken Roy van Krieken
20/03/2023 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/03/2023 18:30

Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

xrp-xrp-logo
Ripple nieuws

Foto: Shutterstock/Parilov

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een Nederlandse crypto broker alle nieuwe gebruikers 30 XRP gratis.

  • xrp-xrp-logo
    Ripple nieuws

Ripple rechtszaak

De rechtszaak begon in 2020 toen de SEC Ripple ervan beschuldigde XRP tokens als effecten, ofwel securities, te verkopen zonder de vereiste vergunningen. Ripple heeft deze beschuldiging altijd ontkend en stelt dat XRP geen effect is. Dit is de kern van het geschil tussen beide partijen.

De verwachting is momenteel dat een uitspraak van de rechter niet lang meer op zich zal laten wachten. In principe hebben beide partijen al hun argumenten gedeeld, en ligt de bal nu bij de rechter. Wanneer de uitspraak ook echt zal volgen is uiteraard nog niet bekend.

Volgens Ripple-advocaat John Deaton zou een vonnis deze maand nog kunnen vallen. In ieder geval lijken veel mensen met vergaande kennis over de zaak te geloven dat na meer dan 2 jaar de rechtszaak nu toch echt bijna ten einde is.

De uitkomst van deze rechtszaak zal ongetwijfeld invloed hebben op de koers van XRP. Als Ripple wint, kan de koers flink stijgen, terwijl een uitspraak in het voordeel van de SEC waarschijnlijk het tegenovergestelde effect zal hebben. Een topman bij Coinbase heeft al voorzichtig aangegeven dat zij XRP opnieuw op het platform zullen noteren als de rechter in het voordeel van Ripple een uitspraak doet.

Op Twitter vroegen we onze volgers wat zij verwachten dat de uitkomst van de rechtszaak gaat zijn.

Gratis XRP tokens

In het kader van een mogelijk spoedig einde van de rechtszaak, biedt AnycoinDirect een unieke actie aan. Nieuwe klanten krijgen maar liefst 30 XRP gratis, wat momenteel een marktwaarde van ongeveer €11 vertegenwoordigt. Geloof jij dat Ripple er met de winst vandoor gaat, dan is er haast geen beter moment om XRP tokens gratis en voor niets in ontvangst te kunnen nemen..

Om hiervoor in aanmerking te komen, dienen geïnteresseerden zich te registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces te doorlopen en ten minste één succesvolle transactie te voltooien. 

Deze aanbieding geldt tot en met 21 maart, dus grijp snel je kans en claim via deze link je 30 gratis XRP tokens!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie