Roy van Krieken Roy van Krieken
20/03/2023 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/03/2023 18:30

Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

xrp-xrp-logo
Ripple nieuws

Foto: Shutterstock/Parilov

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een Nederlandse crypto broker alle nieuwe gebruikers 30 XRP gratis.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ripple rechtszaak

De rechtszaak begon in 2020 toen de SEC Ripple ervan beschuldigde XRP tokens als effecten, ofwel securities, te verkopen zonder de vereiste vergunningen. Ripple heeft deze beschuldiging altijd ontkend en stelt dat XRP geen effect is. Dit is de kern van het geschil tussen beide partijen.

De verwachting is momenteel dat een uitspraak van de rechter niet lang meer op zich zal laten wachten. In principe hebben beide partijen al hun argumenten gedeeld, en ligt de bal nu bij de rechter. Wanneer de uitspraak ook echt zal volgen is uiteraard nog niet bekend.

Volgens Ripple-advocaat John Deaton zou een vonnis deze maand nog kunnen vallen. In ieder geval lijken veel mensen met vergaande kennis over de zaak te geloven dat na meer dan 2 jaar de rechtszaak nu toch echt bijna ten einde is.

De uitkomst van deze rechtszaak zal ongetwijfeld invloed hebben op de koers van XRP. Als Ripple wint, kan de koers flink stijgen, terwijl een uitspraak in het voordeel van de SEC waarschijnlijk het tegenovergestelde effect zal hebben. Een topman bij Coinbase heeft al voorzichtig aangegeven dat zij XRP opnieuw op het platform zullen noteren als de rechter in het voordeel van Ripple een uitspraak doet.

Op Twitter vroegen we onze volgers wat zij verwachten dat de uitkomst van de rechtszaak gaat zijn.

Gratis XRP tokens

In het kader van een mogelijk spoedig einde van de rechtszaak, biedt AnycoinDirect een unieke actie aan. Nieuwe klanten krijgen maar liefst 30 XRP gratis, wat momenteel een marktwaarde van ongeveer €11 vertegenwoordigt. Geloof jij dat Ripple er met de winst vandoor gaat, dan is er haast geen beter moment om XRP tokens gratis en voor niets in ontvangst te kunnen nemen..

Om hiervoor in aanmerking te komen, dienen geïnteresseerden zich te registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces te doorlopen en ten minste één succesvolle transactie te voltooien. 

Deze aanbieding geldt tot en met 21 maart, dus grijp snel je kans en claim via deze link je 30 gratis XRP tokens!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Ripple nieuws

Ripple voegt belangrijke functie toe aan XRP cryptobeurs
Ripple pompt miljoen in politieke campagne van XRP-verdediger
Ripple weer aangeklaagd: CEO was “misleidend
Ripple verwacht spoedige oplossing in rechtszaak met SEC & XRP stijgt
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
Advertentie