Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

TRON (TRX) CEO Justin Sun weerlegt beschuldigingen met video vanuit San Francisco

Gisteren werd op Crypto Insiders bericht dat de lunch met Justin Sun, CEO van de TRON Foundation, en Warren Buffet, een van de rijkste mensen op aarde, uitgesteld werd vanwege ziekte. Sun zou kampen met nierstenen en het etentje zou zijn verplaatst naar een later, nog onbekende datum.

Blijkbaar geloofde niet iedereen dat verhaal. Het etentje zou naar verluidt niet uitgesteld zijn vanwege ziekte, maar omdat Justin Sun nog in China zou zitten en het land niet mocht verlaten vanwege beschuldigingen van witwaspraktijken. Dat meldde de Business Herald, een Chinese krant, op 23 juli.

- Advertentie -

Op Weibo, een Chinees sociaal mediaplatform, had Justin Sun de beschuldigingen ontkend. De beschuldigingen van witwaspraktijken zouden nep zijn aangezien de TRON Foundation in Singapore zit en aan lokale regelgeving zou voldoen.

Dat bleek niet genoeg te zijn om iedereen te overtuigen. Dus heeft Justin Sun op 23 juli een video op Twitter geplaatst van bijna 10 minuten lang waarin te zien is dat hij zich in San Francisco begeeft:

Sun vertelt dat hij door de nierstenen op sommige moment ondraaglijke pijn voelt en op andere momenten zich prima voelt. Tevens zegt hij dat zich nog steeds verheugd op de lunch met Warren Buffet. Inmiddels heeft hij op Twitter bericht dat hij zich al een stuk beter voelt:

Voor wie er nog mee onbekend is: vorige maand had Justin Sun een etentje gewonnen met Warren Buffett in een liefdadigheidsveiling met een bod van maar liefst $4,6 miljoen. De verwachting zijn hooggespannen, het is namelijk bekend dat Buffett geen fan van cryptocurrencies is. Hij noemde bitcoin (BTC) zelfs “rattengif in het kwadraat”.

Sun mag zeven gasten meenemen naar de lunch. Hij heeft een aantal promintente figuren uit de crypto-industrie uitgenodigd als Yoni Assai, CEO van eToro, Helen Hai, hoofd van Binance Charity, Jeremy Allaire, CEO van Square, Charlie Lee, CEO van Litecoin Foundation, alsmede Livo Weng en Chris Lee, CEO en CFO van cryptocurrency exchange Huobi. De lunch werd vorige maand verplaatst naar Silicon Valley, dichtbij San Francisco.

De aankondiging van het uitstel van het etentje, alsmede eventueel de geruchten omtrent de witwaspraktijken, hadden gelijk een negatieve impact op de koers van TRON (TRX). Deze zakte gisteren met meer dan 14% van $0,0287 naar $0,0248 en viel uit de top 10 grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven is deze nog verder teruggezakt met 4,6% naar $0,0235.

Heb je van ‘t weekend de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.383,89 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.383,89 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...