Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Binance neemt Indiase exchange over, 1 miljard inwoners krijgen makkelijke toegang tot altcoins

Een van ’s werelds grootste cryptocurrency-exchanges, Binance, heeft de Indiase exchange WazirX overgenomen. Door de overname zullen een miljard klanten binnenkort alle cryptocurrencies die op Binance genoteerd staan kunnen kopen en verkopen met de Indiase rupee. Dit kondigt Binance op 21 november aan in een blogpost.

In het eerste kwartaal van 2020 zal het “auto-matching”-systeem van WazirX worden geïntegreerd met de Binance Fiat Gateway. Dit systeem verbindt kopers en verkopers automatisch met elkaar. Het werd ingevoerd nadat de Indiase centrale bank een verbod oplegde aan banken en bedrijven waardoor zij geen zaken meer mochten doen met crypto-bedrijven in het land.

- Advertentie -

Door het auto-matching systeem worden transacties peer-to-peer afgewikkeld waardoor dus geen bank of andere tussenpartij nodig is. WazirX wist op deze manier het hoofd boven water te houden terwijl een aantal exchanges in het land de deuren moesten sluiten.

Door het systeem te integreren met de Binance Fiat Gateway zullen een miljard inwoners van India toegang krijgen tot alle cryptocurrencies die op Binance genoteerd staan. CEO van Binance, Changpeng Zhao, reageerde op de overname als volgt:

De acquisitie van WazirX toont onze inzet en toewijding aan het Indiase volk en versterkt het blockchain-ecosysteem in India, evenals een nieuwe stap voorwaarts in het bereiken van de vrijheid van geld.

De CFO van Binance, Wei Zhou, voegde daar aan toe:

Het bouwen van fiat-naar-cryptobruggen blijft een belangrijke missie voor Binance, en WazirX zal ons helpen door een eenvoudige en samenhangende manier te bieden om cryptocurrencies te kopen in een land waar meer dan een miljard mensen wonen,

Onlangs kondigde Binance nog aan 180 fiatvaluta toe te willen voegen waarmee klanten cryptocurrencies op het handelsplatform kunnen kopen. CZ zei van plan te zijn “binnen zes tot negen maanden ongeveer 180 fiatvaluta op Binance te krijgen.”

CryptoCompare bracht twee dagen geleden een ranglijst uit voor cryptocurrency-exchanges. Opvallend was dat Binance buiten de top 10 viel, wat mogelijk het gevolg was van recente problemen omtrent de beveiliging van het platform.

Crypto Insider David heeft een gloednieuwe wekelijkse koersanalyse voor je klaarstaan! Er zijn zowel bullish als bearish signalen, maar wat valt hier uit op te maken? David deelt zijn kennis met je in zijn laatste column.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.325,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.110,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.161,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.169,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.203,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.110,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.161,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.169,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.203,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.325,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...