Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Binance ondersteunt nu de euro met zes nieuwe handelsparen waaronder bitcoin (BTC), ripple (XRP) en ether (ETH)

Cryptocurrency-exchange Binance heeft op 3 januari aangekondigd dat de euro nu direct verhandelbaar is op de grote cryptohandelsbeurs.

Binance voegt zes nieuw handelsparen toe met de euro aan het platform, dat zijn: Bitcoin (BTC/EUR), Ether (ETH/EUR), Binance Coin (BNB/EUR), Ripple (XRP/EUR), Tether (EUR/USDT) en de dollar-gekoppelde stablecoin van Binance (EUR/BUSD).

- Advertentie -

Vorig jaar november kondigde Changpeng Zhao (CZ) al aan dat Binance van plan is om maar liefst 180 fiatvaluta’s aan de exchange toe te voegen. Dat herhaalt de CEO nogmaals in een blogpost gepubliceerd op 2 januari:

Dit is een belangrijke verschuiving van alleen een crypto-to-crypto-exchange te zijn. Binance is nu ook een fiat-to-crypto-exchange. Een van onze belangrijkste doelen voor 2020 is om crypto naar de massa te brengen. Hiervoor willen we fiat-to-crypto-handel mogelijk maken voor 180+ fiat-valuta’s.

Verder meldt CZ dat Binance verder zal decentraliseren het komende jaar en dat hij verwacht dat 2020 “een jaar van adoptie” zal worden.

Ook Gin Chao, CSO van Binance, meldde vorige maand dat de focus ligt op “het bouwen van fiat-to-crypto bruggen.” Ondersteuning voor de Russische roebel (RUB) werd vorige maand al aangekondigd met vier nieuwe handelsparen.

Er staat weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse van Crypto Insider David online! Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.020,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.808,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.853,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.853,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.875,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.020,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.808,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.853,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.853,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.875,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...