Roy van Krieken Roy van Krieken
07/06/2023 18:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 16:25

Bitcoin betalingen nu overal mogelijk door Nederland; zo werkt het

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

In een wereld waar crypto steeds meer aan populariteit wint, maakt Nederlandse crypto exchange Knaken het leven van crypto gebruikers nog makkelijker met hun nieuwe revolutionaire functie: Knaken Settle. Deze functie maakt het mogelijk om met je bitcoin (BTC) of ripple (XRP) te betalen, net zoals je zou doen met een gewone bankrekening. Of je nu online winkelt, luncht bij je favoriete eettentje of een vriend terugbetaalt, Knaken’s Settle maakt het mogelijk om moeiteloos te betalen met meer dan 150 verschillende cryptocurrencies.

Laten we eens kijken hoe deze functie de manier waarop we omgaan met crypto kan veranderen. Wil jij Knaken Settle uitproberen? Maak dan nu een account aan bij Knaken en betaal binnenkort met crypto bij je favoriete webshop of winkel! Daarnaast heeft Knaken voor nieuwe gebruikers nog een cadeautje in petto.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Settle in actie: Webshops en betaalverzoeken

Een van de belangrijkste onderdelen van Knaken Settle is de mogelijkheid om betalingen te doen in webshops en fysieke winkels. Gebruikers kunnen eenvoudig de ‘Settle’-optie selecteren bij het afrekenen, en worden dan direct doorgestuurd naar het betaalscherm in de Knaken-app. Dit proces is net zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk als andere populaire betaalmethoden zoals iDEAL en PayPal.

 

Knaken Settle is ook opgezet in samenwerking met Buckaroo, een van de belangrijkste aanbieders van betaaldiensten in Nederland. Dit betekent dat feitelijk elke winkel en webshop de keuze kan maken om Knaken Settle checkout als betaalmiddel te accepteren en dat de veiligheid van de transacties altijd gewaarborgd blijft.

Daarnaast kunnen Knaken-gebruikers ook betaalverzoeken sturen naar anderen via de app of online portal. Deze verzoeken kunnen worden gedeeld via e-mail, sms, WhatsApp, enzovoort. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld het populaire Tikkie! Het systeem bewaart alle betalingsdetails op het platform waardoor het bijhouden van transacties eenvoudig is.

Het proces om een betaalverzoek te sturen met de Knaken app is ook simpel. Gebruikers hoeven slechts de app te openen, op de grote knop onderaan te drukken om een nieuwe Settle te maken, het bedrag en de beschrijving in te vullen en vervolgens het betaalverzoek naar hun contacten te sturen. 

Voordelen van Settle

Settle biedt een breed scala aan voordelen, waaronder het direct betalen vanuit je crypto portfolio, gratis gebruik zonder opstartkosten of andere verborgen kosten. Daarnaast worden betalingen al binnen 1 seconden verwerkt! Bovendien kunnen gebruikers Settle delen met vrienden om affiliates te krijgen en zo levenslang 20% van de winst die door de nieuwe klant wordt gegenereerd te verdienen.

Zie jij het wel zitten om je crypto portfolio om te toveren tot betaalrekening? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een account aan bij Knaken. Iedereen die zich nu aanmeldt krijgt nu na het voltooien van hun eerste Settle betaling zelfs 10 euro cadeau.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie