Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) bull John McAfee gaat eigen gedecentraliseerde cryptocurrency exchange lanceren

John McAfee, miljardair en bitcoin (BTC) bull, gaat zijn eigen gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange lanceren genaamd McAfeeDex. Dat heeft de voormalig eigenaar van McAfee antivirus 4 oktober gemeld op Twitter:

- Advertentie -

John McAfee zegt dat de nieuwe gedecentraliseerde exchange compleet vrij van enige restricties zal zijn. Klanten zullen er gebruik van kunnen maken zonder hun naam, documenten, adres, e-mail of bank informatie eerst te hoeven registreren. Tevens zullen transactiedetails privé zijn, wordt er niets opgeslagen en zullen er geen noteringskosten zijn. Er zullen alleen transactiekosten van 0,25% zijn.

De exchange zal op de Ethereum blockchain draaien en een bètaversie zal nog deze maandag op 7 oktober lanceren:

De bètaversie van McAfeeDex komt uit op 7 oktober. Speel ermee. Het kost tijd voordat genoeg gebruikers er iets echts van maken, maar als je speelt en geduld hebt, zal je zien dat het de deur is die ons bevrijdt van de pijler van de regering voor controle: Fiat-valuta. Het kan niet worden afgesloten.

Aldus McAfee waarvan bekend is dat hij al jaren op de vlucht is van de Amerikaanse overheid omtrent belastingontduiking. Echter zegt hij zelf dat het daar niets mee te maken heeft:

De reden dat regeringen achter me aanzitten, heeft niets te maken met belasting, wapens, drugs of zoiets ordinairs. Het is omdat ik de waarheid spreek over hoe we het juk van een lastige regering kunnen afwerpen. Wij hebben de tools: Gedistribueerde exchanges en privacy coins.

Op 3 oktober gaf McAfee al een hint over de aankondiging van McAfeeDex. Daarin beschrijft hij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) als de Securities and Exchange politie die voortaan omzeild zal worden:

Aanwijzingen voor mijn maandagaankondiging: het zal voor eens en voor altijd de nachtmerrie van het eerste beeld omzeilen, het tweede volledig herdefiniëren, de hoop op het derde brengen en, hopelijk, ons de geest van het vierde geven.

Vorige week voorspelde de bekende analist Peter Brandt dat de koers van bitcoin (BTC) eerst naar $5.500 zal dalen en vervolgens zal stijgen naar $50.000. McAfee meldt dat hij met het tweede deel van deze voorspelling eens is en verwacht zelfs een stijging naar $1 miljoen eind 2020, een voorspelling die hij vaker gemaakt heeft.

In juni kondigde McAfee zijn eigen cryptocurrency aan genaamd de Freedom Coin, maar het project is inmiddels alweer geannuleerd. Tevens was hij kort opgepakt in juli in de Dominicaanse Republiek.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan. Wil je weten wat hij verwacht van de lange termijn? lees dan hier verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.311,27 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.311,27 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...