Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin exchange Binance wil DeFi-projecten aantrekken met nieuw miljoenen fonds

Dat de grote cryptocurrency-exchange Binance een graantje mee wil pikken van de hype omtrent decentralized finance (DeFi) markt werd onlangs al duidelijk met de lancering van de Binance Smart Chain (BSC) en Binance Liquid Swap.

Op 10 september kondigt Binance de lancering van een nieuw fonds aan van maar liefst $100 miljoen. Het fonds is voornamelijk bedoeld om projecten en ontwikkelaars aan te trekken naar de Binance Smart Chain.

- Advertentie -

Changpeng Zhao, de CEO van Binance, kondigde het fonds oorspronkelijk aan via een livestream op YouTube, genaamd “World of DeFi Summit.”

Binance wil een “brug” bouwen tussen de DeFi-markt en wat het “CeFi” noemt, oftewel centralized finance. Volgens de crypto-beurs halen kunnen klanten gebruik maken van de voordelen van beide markten doordat Binance ze gaat combineren. Hierdoor kunnen klanten aan DeFi meedoen zonder dat ze de beurs hoeven te verlaten.

Succesvolle nieuwe projecten kunnen tot $100.000 aan investering uit het fonds ontvangen. Vervolgens wordt de token van het project wellicht genoteerd op de beurs van Binance, mocht het aan alle criteria voldoen. Community leden van Binance mogen stemmen naar welke projecten de fondsen gaan, vergelijkbaar met de wijze op het Launchpad platform van Binance

ForTube (FOR) heeft al aangekondigd dat het een van de eerste projecten is die meet doet en gaat integreren met de Binance Smart Chain:

Binance kreeg onlangs een bak van kritiek over zich heen nadat het besloot SUSHI te noteren en de prijs van de token instortte omdat de ontwikkelaar van het project een deel van de voorraad op de markt had gedumpt. Ook Coinbase stapt de DeFi-markt. Deze beurs kondigde onlangs aan dat het Yearn.Finance (YFI) noteert.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.892,07 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.892,07 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...