Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin exchange Gemini van Winklevoss tweeling breidt uit naar Groot-Brittanniƫ

Gemini, de cryptocurrency-exchange en custody service (opslagdienst) van de beroemde Winklevoss tweeling, is vandaag (24 september) gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk (VK):

- Advertentie -

Gebruikers uit het VK kunnen nu volledig gebruik maken van de diensten van de Gemini beurs, waaronder de mobiele app, om cryptocurrencies als bitcoin (BTC) te kopen, verkopen en op te slaan. Dat geldt voor beide particuliere als institutionele investeerders. Tevens ondersteunt de beurs nu de Britse pond (GBP).

De Gemini beurs ontving recentelijk de Electronic Money Institution (EMI) vergunning van de Financial Conduct Authority (FCA), de Britse financiƫle toezichthouder, om in het VK te mogen opereren.

Het VK is al eeuwenlang een belangrijk, mondiaal financieel centrum. Het is een pionier op het gebied van zowel financiƫle innovatie als regelgeving. We zijn er trots op om de cryptorevolutie in deze historische markt te helpen inluiden en deel uit te maken van zijn rijke traditie.

Aldus Tyler Winklevoss. De Winklevoss tweeling werden beroemd in 2008 toen zij Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, aanklaagde voor het stelen van hun idee voor de social-mediawebsite. In 2013 stapte de broers de crypto-wereld in en werden een van de eerste bitcoin miljonairs. Hedendaags wordt hun nettowaarde op bijna $2 miljard geschat.

De Winklevoss tweeling omarmen ook de momenteel exploderende decentralized finance (DeFi) markt. Cameron Winlevoss zei onlangs nog dat de hype omtrent DeFi niet hetzelfde is als de hype omtrent initial coin offerings (ICOā€™s) uit eind 2017. Dit zijn namelijk echte producten die inmiddels al draaien.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.582,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.376,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.417,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.429,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.458,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.582,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.376,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.417,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.429,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.458,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediƫnten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...