Rico Engelbarts
15/09/2020 11:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/09/2020 11:09

Chainlink (LINK) gaat koersdata leveren aan grote crypto wallet en betaalkaart-provider

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Chainlink (LINK) gaat koersdata leveren aan grote crypto wallet en betaalkaart-provider

Foto: Piotr Swat/Shutterstock

Crypto.com, een grote crypto-betaalkaart en wallet provider uit Hongkong, heeft maandag middels een persbericht aangekondigd dat de Chainlink Price Reference Data via het Oracle netwerk geïntegreerd gaat worden in de DeFi wallet. Op deze manier krijgen gebruikers direct toegang tot een accuraat en transparant prijsoverzicht die alle assets weer kan geven die de wallet ondersteunt.
De mede-oprichter van Chainlink (LINK), Sergey Nazarov, zegt dat op deze manier de prijzen op een transparante manier weergegeven worden zonder de tussenkomst van mensen.
Eerder dit jaar kwam Crypto.com met een eigen wallet die gebruiksvriendelijke toegangspoort tot de DeFi sector moest bieden. De total value lock (TVL) steeg flink, mede door deze lancering. Waar ze met een TVL van $600 miljoen begonnen dit jaar staat de teller nu op bijna $10 miljard volgens data van DeFi Pulse. Het aantal bitcoins (BTC) in DeFi bereikte daarnaast een enorme hoogte.
Naast de lancering van de wallet heeft Crypto.com twee data feeds uitgebracht voor hun eigen CRO token tegen de Amerikaanse dollar en ethereum (ETH). Op deze manier probeert Crypto.com zich een diepere weg te banen in het DeFi ecosysteem.
Crypto.com volgde de voetsporen van Binance exchange met de lancering van een liquid swap DeFi product. Gebruikers kunnen nu op de beurs tokens kopen en aanbieders kunnen rente ontvangen door digitale assets in de pool te zetten.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie