Timo Bult Timo Bult
26/09/2019 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/09/2019 17:30

Coinbase: Stellar (XLM) en chainlink (LINK) nu ook beschikbaar in New York

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Coinbase: Stellar (XLM) en chainlink (LINK) nu ook beschikbaar in New York

Foto: rarrarorro/Shutterstock

Een van Amerika’s grootste cryptocurrency exchange, Coinbase, heeft aangekondigd dat stellar (XLM) en Chainlink’s LINK-token nu ook beschikbaar zijn voor inwoners van de Amerikaanse staat New York. Dit maakte de exchange bekend middels een aantal tweets.
De Verenigde Staten staan erom bekend op veel vlakken onduidelijke regelgeving te hebben omtrent cryptocurrencies. Het is daarom lastig om te bepalen of een cryptocurrency aan de regels voldoet zonder grondig onderzoek te doen. Een goed voorbeeld is Binance dat sinds 14 juni Amerikaanse klanten weert. Binance heeft daarom sinds kort een Amerikaans platform, Binance.US, met een stuk minder altcoins waarvan het zeker weet dat ze aan de regelgeving voldoen.
Het is met name de regelgeving in de staat New York die voor problemen kan zorgen. De staat is namelijk erg strikt wanneer het aankomt op het aanbieden van cryptocurrency-handelsdiensten. Zo heeft het zelfs een BitLicense, een speciale vergunning die bedrijven moeten hebben willen ze crypto-diensten aanbieden.
Terwijl XLM al afgelopen maart werd genoteerd aan Coinbase in de meeste rechtsgebieden, en LINK afgelopen juni, zijn de cryptocurrencies nu pas beschikbaar in New York, waarschijnlijk mede doordat de regelgeving in de staat streng is.



 
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie