cryptocurrency_exchange_binance_in_gesprek_met_facebook

Cryptocurrency exchange Binance in gesprek met Facebook

477

Terwijl Facebooks Libra nog steeds veel kritiek ontvangt vanuit de hoek van banken en overheden, is het bedrijf nog steeds in gesprek met mogelijke partners. De social media-gigant zou onder andere in gesprek zijn met cryptocurrency exchange Binance, die een secundaire markt voor de cryptocurrency zou kunnen bieden maar ook validator kan worden.

Dit onthult Gin Chao, strategy officer bij Binance, in een interview met BlotckTV tijdens de FinTech Junction Conference in Tel Aviv. Volgens hem “profiteren cryptocurrencies van secundaire marken.” Chao zei verder tegen BlockTV:

We zijn gesprekken aangegaan met Facebook – we zijn erg enthousiast over het Libra-project. Het bedrijf (Facebook) is op weg in een richting waar we heel enthousiast over zijn.

Hij voegde daar verder aan toe:

Ik denk dat de potentie van Libra, niet alleen voor wat betreft massa adoptie, maar wat het betekent voor betalingen en toezichthouders – het is allemaal goed nieuws. Het is niet zo eenvoudig, de dingen die moeten worden aangepakt – dus we kijken uit naar de samenwerking met Libra.

Een andere rol die Binance zou kunnen gaan vervullen is die van validator binnen het Libra-netwerk. Het zou dan transacties goed gaan keuren als een van de naar verluidt 100 validators. Andere mogelijke validators zijn grote bedrijven als Uber, eBay en Visa.

Ten slotte benadrukt Chao dat het feit dat een bedrijf als Facebook cryptocurrency induikt zeer positief is:

Het is een goede zaak, zeker. Altijd wanneer een bedrijf van deze omvang als Facebook betrokken raakt, valideert het zowel blockchain als [cryptocurrencies]. Dus of Libra nu ongelofelijk succesvol wordt of niet, het is al een goede zaak.

Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

4.6/5

€6.551,62 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.520,85 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.446,47 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.510,05 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.533,94 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.468,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.516,34 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.619,39 Kopen
Laatste nieuws