Kevin Schijven Kevin Schijven
26/07/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/07/2019 17:20

Cryptocurrency exchange Binance lanceert OTC-handel voor grote hoeveelheden crypto

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Cryptocurrency exchange Binance op weg om de wereld te veroveren

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft een nieuwe over-the-counter (OTC) dienst gelanceerd genaamd block trading. Dat meldt de exchange op Twitter op 26 juli.


Met behulp van block trading kunnen klanten van Binance voortaan een grote hoeveelheid, oftewel blocks, aan cryptocurrencies in een keer verhandelen. Het gaat dan meestal om 10 bitcoins (BTC) of meer.
In een blogpost noemt Binance een aantal voordelen met betrekking tot block trading. Dat zijn onder andere de mogelijkheid om direct vragen te stellen over een bepaalde handel, een aanbod van meer dan 150 cryptocurrencies, snelle prijsweergave en een snelle afwikkeling.
Om in aanmerking te komen voor deze block trading heeft men een Binance account nodig met een level 2-verificatie of hoger en toegang tot chatprogramma’s als Telegram of Whatsapp.
Eerder deze maand had Binance al het langverwachte margin trading eindelijk beschikbaar gemaakt. Met margin trading kunnen klanten cryptocurrencies lenen om mee te handelen. Dat brengt een kans op grotere winsten met zich mee, maar ook grotere risico’s.
Ook heeft Binance een fiat-to-crypto exchange gelanceerd in Singapore deze maand. Op Binance SG kunnen klanten bitcoin (BTC), ether (ETH) en de binance coin (BNB) kopen met Singapore dollars (SGD).
Tevens liet Binance deze maand weten dat de exchange nog nooit zo’n groot handelsvolume heeft gezien als in de maanden mei en juni dit jaar.
Onlangs werd de volgende IEO aangekondigd voor het Launchpad-platform van Binance: WINk (WIN). WINk is een gaming-platform voor dApps dat draait op de TRON (TRX) blockchain.
Heb je zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie