de_winklevoss_twins_brengen_gemini_cryptocurrency_exchange_naar_groot_brittannie

De Winklevoss Twins brengen Gemini cryptocurrency exchange naar Groot-Brittannië

De Amerikaanse cryptocurrency-exchange, Gemini, is van plan om uit te breiden naar de Britse markt, zo meldt de Financial Times op 24 september.

De Gemini Trust Company, opgezet in 2014 door de tweeling Cameron en Tyler Winklevoss, heeft adviseurs ingehuurd om de markt in Groot-Brittannië te onderzoeken. Volgens bronnen staat het bedrijf op het punt om een aanvraag in te dienen bij de Britse toezichthouders voor een goedkeuring.

Gemini blijft potentiële jurisdicties over de hele wereld verkennen om de ​​beste exchange te zijn die groei en infrastructuur aan de gehele digitale valutamarkt biedt. Hoewel we geen onmiddellijke plannen hebben, zullen wij altijd de mogelijkheden evalueren voor de wereldeconomie om digitale activa te kopen, verkopen en op te slaan op een gereguleerde en veilige manier.

De Gemini exchange is, volgens de gegevens van CoinMarketCap, momenteel nummer 56 op de ranglijst van grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld. Er zijn op het moment meer dan 400 crypto-exchanges in de wereld. Veel van hen boekten eind vorig jaar hoge winsten toen de koersen enorm stegen. Dit jaar zijn de koersen weer sterk gedaald, een gegeven waar veel exchanges mee kampen.

Advertentie

Gemini, en haar eigenaren de Winklevoss-tweeling, hebben veel van zich laten horen de laatste tijd. Van de zomer werd hun Bitcoin-ETF (Exchange-trade Fund) afgekeurd door de Securities and Exchange Commission (SEC). Twee weken geleden kondigde Gemini nog de Gemini-dollar (GUSD) aan: een stablecoin op het Ethereum-netwerk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.609,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.621,65 Kopen
2
2
Bitonic
Reviewed
€5.658,20 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€5.661,89 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€5.669,96 Kopen
5
5
SATOS
Reviewed
€5.692,12 Kopen
Laatste nieuws