PremiumADA houders opgelet: Dit kunnen we van de Cardano koers verwachten

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

Voor de korte termijn ziet het volgens de analisten van Crypto Insider voor ADA nog erg bearish uit. Toch geven zij aan dat de koers vooralsnog standhoudt rond de 127,2% Fibonacci, ofwel een prijs van $0,2998.

Deeze supportlijn is inmiddels zeer belangrijk geworden. Mocht de ADA koers boven de lokale piek van 5 december komen, dan kan het zomaar zijn dat we voor de korte termijn een bullish analyse kunnen delen.

Vooralsnog lijkt het er echter op dat ADA richting de groene koopzone tussen de $0,273 en $0,285 wil dalen om hier een mogelijke bodem te vormen.

Zodra het duidelijk wordt welke richting de ADA koers op wil, zullen de analisten direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Deze analyse is 14 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Wil jij meer van dit soort analyses eerder zien? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk ook dit voorproefje uit Premium

Gisteren was op Crypto Insiders ook een recente analyse te vinden van aave (AAVE). Hierin hebben de analisten aangegeven dat de koers van deze cryptocurrency op de golden pocket van Fibonacci’s afgaat. Dit kan mogelijk een belangrijk punt zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel