PremiumRipple koersvoorspelling: slecht weer op komst voor XRP

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Ripple nieuws

Technische analyse XRP koers

In de vorige XRP analyse konden we lezen dat de analisten van Crypto Insiders een rode weerstandszone rond de $0,41 hadden getekend. Zoals we nu kunnen zien heeft de koers inderdaad moeite met dit niveau.

De koers testte de weerstand in deze zone later nogmaals, maar lukte wederom niet om doorheen te breken. De analisten verwachten dat de koers mogelijk nog een laatste keer deze zone test, maar wederom zal falen om uit te breken.

Na de volgende mislukte poging, zal de koers naar verwachting hard dalen. De analisten verwachten dat de zone tussen de $0,2463 en $0,283 dan als eerst opgezocht gaat worden en daar support vindt. Daarna volgt een mogelijk herstel voordat XRP nog dieper zakt. In de Premium omgeving houden de analisten deze koers en zones nauw in de gaten en zullen zij een nieuwe analyse delen mocht iets veranderen.

Bovenstaande XRP analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Gisteren deelden we ook een recente analyse van de koers van polkadot (DOT). In dit artikel is te lezen dat de analisten denken dat de DOT koers mogelijk heel dicht bij zijn bodem zit.

Ook deelden wij gisteren een recente analyse van litecoin (LTC). Het ziet er naar uit dat de huidige stijging van LTC nog lang niet voorbij is.

Ripple kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel