Blockchain4talent

Blockchain4talent is in 2020 gestart met als missie om talent en werkgelegenheid aangaande blockchain-technologie in de meest brede zin samen te brengen. Het bedrijf richt haar pijlen hierbij niet alleen op techneuten, maar ook op sales- en marketing-professionals, financial consultants, ondernemers en meer. Gaat jouw hart sneller kloppen van de blockchain-revolutie en wil je graag werk verrichten dat aan die revolutie bijdraagt? Neem dan eens een kijkje op de website van Blockchain4talent.

Op de website van Blockchain4talent vind je duizenden aan blockchain-gerelateerde jobs in zowel binnen- als buitenland. Op dit moment ligt de focus van het bedrijf op de werkgelegenheid in West-Europa, maar er liggen al plannen om wereldwijd blockchain jobs aan te gaan bieden.

Niet alleen de adoptie van blockchain-technologie en cryptocurrencies is bezig aan een opmars, maar ook de werkgelegenheid die daarmee gepaard gaat. Steeds meer (grote) bedrijven wagen zich aan blockchain-technologie en vaker wel dan niet zijn met deze stap extra handen nodig. Zo blijkt uit onderzoeksdata dat de vraag naar blockchain talent in zowel 2019 als 2020 gestaag bleef groeien en dat ondanks de koersvolatiliteit en bearmarkten.

Ben je op zoek naar een baan of overweeg je een carrièreswitch? Sta dan stil bij de opkomst van blockchain-technologie en de werkgelegenheid die daarmee wordt gecreëerd. Wellicht is dit namelijk precies wat je zoekt!

blockchain_4_talent_logo_rechthoek

Meer van Blockchain4talent