Social media

In deze categorie vind je bedrijven die zich richten op social media en daarbij gebruikmaken van cryptocurrencies en blockchain-technologie. Op de bedrijfspagina’s die hieronder worden weergegeven vind je een beschrijving van het desbetreffende bedrijf en hebben we handige links en informatie voor je verzameld. Hebben we elders op Crypto Insiders informatie over het bedrijf gepubliceerd? Dan vind je deze artikelen of video’s in een handig overzicht op de bedrijfspagina.

AIOW

De AIOW App biedt een nieuw, onafhankelijk social medianetwerk dat weer om gebruikers draait in plaats van persoonsdata. AIOW biedt volledige transparantie, privacy, en creatieve vrijheid op een platform zonder opdringerige advertenties, censuur of diefstal van data.

SocialBlox

SocialBlox is een, naar eigen zeggen, all-in-one social mediaplatform dat middels blockchain-technologie revolutionaire functionaliteiten ontketent op het gebied van social media. Zo hebben gebruikers invloed op wat ze op hun tijdlijn zien en kunnen er challenges worden uitgevoerd.