Redactie Redactie
29/07/2023 19:30 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/07/2023 19:30

Casper Coin schiet omhoog, moet je yPredict in de gaten houden?

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nadat de crypto markt de afgelopen maanden een dipje leek te beleven, is er weer hoop aan de horizon voor crypto traders. Zo zijn er afgelopen week weer een aantal flinke stijgingen genoteerd binnen de top 100 meest waardevolle cryptocurrency. Eén van de munten die het goed doet is Casper (CSPR). 

Casper is een cryptomunt die zich richt op de toekomst. Doordat het in 2021 gelanceerd is, heeft het veel af kunnen kijken bij crypto projecten als Bitcoin, Ethereum en XRP en heeft het zo hun fouten kunnen verbeteren. Daarmee is het een ‘future-proof’ munt geworden die een geschikt alternatief biedt voor de eerder genoemde grote cryptomunten. 

Nu de markt weer in de lift lijkt te zitten, zijn er ook veel andere cryptomunten die kans maken om het voorbeeld van Casper te volgen. 

Crypto om in de gaten te houden

Een van deze coins met, naar eigen zeggen, mooie vooruitzichten door de utility die het project biedt is naar eigen zeggen yPredict met de coin YPRED. yPredict is een geavanceerd crypto platform en een alles-in-één AI ecosysteem. yPredict zet Artificial Intelligence (AI) en machine learning in om haar gebruikers mooie tools en inzichten te bieden die het traden in cryptocurrencies voor iedereen eenvoudig maken. Het project is speciaal ontwikkeld voor ontwikkelaars, traders en crypto analisten en is zeker een crypto om in de gaten te houden.

De token van het platform, YPRED, is een ERC-20 token. Het yPredict platform werkt met abonnementen die betaald kunnen worden met deze token. Gebruikers kunnen met YPRED de tools die beschikbaar zijn op het platform aanschaffen.

Met de YPRED token kunnen gebruikers van het platform allerlei geavanceerde tools kopen en gebruiken. Verschillende tools die het yPredict platform aanbiedt zijn geavanceerde voorspellingstools om coins te analyseren. Gebruikers kunnen gebruikmaken van informatie over de markt, zoals real-time marktsentiment, technische analyses, grafieken, nieuwsberichten en voorspellingen.

Naast het analyseren van de markt en het ontvangen van accurate voorspellingen biedt yPredict een marktplaats. In de marktplaats kunnen ontwikkelaars verschillende modellen ontwikkelen. Deze modellen kunnen gebruikt worden om voorspellingen te doen over de markt. Deze modellen kunnen de ontwikkelaars aanbieden als abonnement aan andere gebruikers.

Gebruikers kunnen met yPredict op verschillende manieren geld verdienen. 10% van elk nieuw abonnement wordt gedeeld met token houders van de YPRED coin via een staking pool. Hierbij is het gemiddelde APY volgens het team 5 tot 10%. 

De tokenomics van YPRED

Tijdens de presale worden 80 miljoen YPRED tokens verkocht. Het yPredict crypto project heeft een totale voorraad van 100 miljoen YPRED tokens. Tijdens de presale van YPRED wordt 80% van deze tokens aangeboden voor de verkoop. De rest van de tokens zal gebruikt worden voor marketingactiviteiten, ontwikkeling en liquiditeit voor op de exchanges.

Door de token te vesten of te staken kun je geld verdienen met de token. Dit maakt dat de token de volgende opkomende crypto om in de gaten te houden is. De vraag naar de YPRED token groeit snel door alle manieren om de coin in te zetten en er geld mee te verdienen. Daarnaast zijn er maar weinig tokens beschikbaar. 

De YPRED token 

De YPRED presale

Op het moment van schrijven wordt YPRED verkocht tijdens de presale. De YPRED token wordt tijdens de presale verkocht in 8 verschillende fases. Bij elke nieuwe fase wordt de prijs van de tokens verhoogd. 

Tijdens de presale kun je de YPRED token voor een zeer lage prijs aanschaffen en door de verschillende fases waar de prijs wordt verhoogd, kunnen traders veel geld verdienen met de coin door YPRED aan te schaffen tijdens een van de vroege fases van de presale.

Op het moment kun je de YPRED token aanschaffen voor maar $0,10,- en wanneer de coin gelist wordt op exchanges zal deze prijs gaan stijgen. 

Koop de YPRED token tijdens de presale voor een lage prijs met een creditkaart wanneer je nog geen crypto hebt. Als je al wel crypto hebt kun je de token kopen met ETH, MATIC, BNB of USDT. Dit doe je door naar de officiële yPredict website te gaan en jouw wallet te verbinden aan de presale.

Koop YPRED tijdens de presale voor een lage prijs


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Featured nieuws

Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Advertentie