Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo
Home Nederlandse BTC Direct en Trezor gaan unieke samenwerking aan

Nederlandse BTC Direct en Trezor gaan unieke samenwerking aan

SatoshiLabs, bekend van de eerste hardware wallets ter wereld, Trezor, heeft vandaag aangekondigd een samenwerking aan te gaan met het Nederlandse bitcoin bedrijf BTC Direct. Met deze samenwerking kunnen Europese gebruikers direct vanuit hun Trezor wallet bitcoins kopen bij BTC Direct.

BTC Direct is de enige grote Europese broker waar Trezor mee samenwerkt. ‘Wij geloven dat het gemak niet ten koste hoeft te gaan van de veiligheid. Daarom werken we samen met BTC Direct. De veilige omgeving van Trezor en het gemak van BTC Direct stelt gebruikers in staat om cryptocurrency’s te kopen, direct vanuit hun wallet’.

Aldus Marek (Slush) Palatinus, CEO van SatoshiLabs.

Het is ook niet langer nodig om ontvangstadressen handmatig in te voeren, dit doet Trezor nu automatisch. Hierdoor is het veiliger dan ooit om bitcoins te kopen.

De integratie van BTC Direct in de Trezor wallet betekent dat bitcoin en een selectie van altcoins kunnen worden gekocht met behulp van alle internationale en lokale betaalmethoden. Zo is Trezor de enige hardware wallet ter wereld waar met iDEAL betaald kan worden.

Davy Stevens van BTC Direct:

Gebruikers hoeven hun Trezor maar één keer te koppelen aan BTC Direct. De volgende stap is vergelijkbaar met een plug and play ervaring om bitcoins veilig op je Trezor te bewaren.

 

Over SatoshiLabs / Trezor

SatoshiLabs is opgericht 2013 en gevestigd in Tsjechië. Het eerste product van het bedrijf is de Trezor, ’s werelds eerste cryptocurrency hardware wallet. SatoshiLabs is de bedenker van meer dan 22 innovatieve beveiligingsstandaarden zoals Recovery seed, Passphrase en Shamir Backup. SatoshiLabs werkt in meer dan 220 landen en blijft open source, waardoor de beste beveiligingsoplossingen voor iedereen, overal toegankelijk zijn.

Over BTC Direct

BTC Direct uit Nederland is een van de oudste en grootste crypto wisselkantoren in Europa. Meer dan 500.000 Europeanen kopen en verkopen cryptocurrency bij BTC Direct. Alle medewerkers zijn bitcoin minded. BTC Direct is ook het eerste bedrijf van Europa waar iedere werknemer een deel van zijn of haar loon in bitcoin ontvangt.

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.663,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.695,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.725,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.730,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.752,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...