Roy van Krieken Roy van Krieken
25/04/2023 18:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/04/2023 18:35

Dit gebeurde er sinds de lancering van het baanbrekende SocialBlox

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Het Nederlandse social media platform SocialBlox heeft onlangs haar soft launch op de live blockchain gevierd. SocialBlox is een revolutionair platform dat gebruikers in staat stelt om geld te verdienen door deel te nemen aan uitdagingen en activiteiten, ook wel bekend als het ‘Post-to-Earn’ concept. De maand na de lancering stond in het teken van verschillende mooie mijlpalen en bijzondere momenten. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.

Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je tijdelijk zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis op je account gestort! 

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Unieke Challenges: Plezier en verdiensten gecombineerd

Deze baanbrekende challenges worden mogelijk gemaakt door de integratie van smart contract technologie en het Polygon netwerk, wat zorgt voor minimale transactiekosten. SocialBlox heeft een brug gelegd tussen het Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC) netwerk, waardoor het platform kan profiteren van de voordelen van beide netwerken.

Sinds de lancering hebben gebruikers al verschillende uitdagingen bedacht, van het winnen van een potje Warzone tot zelfs bungeejumpen. Een gebruiker heeft zelfs in de eerste week na de lancering al meer dan $1000 aan SBLX tokens verdiend!

Wat dit extra interessant maakt is het feit dat SBLX ook in waarde steeg sinds de lancering. Op een bepaald moment was de koers van de token met maar liefst 25% gestegen. Dat betekent dat elke succesvol voltooide challenge nog meer geld op had geleverd voor SocialBlox gebruikers.

Advertentie

Erkenning door Dutch Interactive Awards nominatie

SocialBlox heeft ook de aandacht getrokken van de Dutch Interactive Awards (DIA) en is genomineerd voor de Disruptor categorie. Deze prestigieuze prijzen worden jaarlijks uitgereikt om erkenning te geven aan de meest innovatieve en creatieve digitale projecten en campagnes in Nederland. De Disruptor categorie is bedoeld voor platformen die de potentie hebben om een bestaande industrie radicaal te veranderen.

CEO en oprichter van SocialBlox, Michiel Ipenburg, is trots op de nominatie. De prijsuitreiking van de Dutch Interactive Awards vindt plaats op donderdag 8 juni, waar de winnaars in verschillende categorieën bekend zullen worden gemaakt. Mocht SocialBlox er hier met een prijs vandoor gaan zal dat natuurlijk positief uitpakken voor gebruikers van het platform en SBLX investeerders.

De toekomst van SocialBlox

De lancering van SocialBlox markeert het begin van een nieuwe fase voor het bedrijf. Met een solide basis en goed functionerend product kan het team zich nu richten op het verder uitbreiden van het platform en het vergroten van hun aanwezigheid in de wereld van social media.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de social media revolutie en registreer je nu op SocialBlox. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden, daag je vrienden uit en verdien SBLX tokens terwijl je geniet van deze revolutionaire social media ervaring.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie