Home Nieuws Altcoin nieuws Justin Sun lanceert JustLink, “het eerste oracle voor DeFi op TRON,” maar...

Justin Sun lanceert JustLink, “het eerste oracle voor DeFi op TRON,” maar wordt beschuldigd van leugens en diefstal

- Advertentie -

Justin Sun, de beruchte oprichter en CEO van TRON (TRX), lanceerde op 30 oktober JustLink, het “eerste oracle” voor het TRON netwerk:

Het project lijkt zeer sterk op Chainlink. Chainlink maakt gebruik van zogenaamde oracles die dienen als een soort prijs feed voor de decentralized finance (DeFi) markt. Hiermee kan men cryptocurrency prijzen voor leningen, stablecoins, (gedecentraliseerde) cryptocurrency-exchanges, derivaten en meer opgevraagd worden.

Chainlink is voornamelijk gebouwd voor DeFi projecten die op Ethereum (ETH) draaien. JustLink is het eerste oracle voor het DeFi ecosysteem op TRON, in ieder geval dat is wat Sun beweert.

Sina Estavi, CEO van Bridge Oracle, is daar boos over. Hij zegt namelijk dat Bridge Oracle al het eerste oracle voor TRON is en dat Sun zijn idee heeft gestolen. Hij voegt eraan toe dat zijn team zelfs meerdere gesprekken had met het TRON team over het project:

Hassan Golmohammadi, CTO van Bridge Oracle, noemt de beweringen van Sun grote leugens en dreigt zelfs om advocaten erbij te betrekken. Golmohammadi meldt dat zij al 1,5 jaar bezig waren met de ontwikkeling van Bridge Oracle en Estavi daagt Sun uit voor een gesprek hierover.

Twitteraar ChainLinkGod beweert dat JustLink zelfs maar een “schaamteloze” kopie (fork) is van Chainlink:

Sun reageert natuurlijk totaal niet op de beschuldigingen, zoals we inmiddels van hem gewend zijn. Sun is een controversieel figuur in de crypto-industrie. Hij werd vorig jaar meerdere malen beschuldigd van “schaamteloze” advertenties, en dit jaar is hij verwikkeld met het fiasco omtrent Steem en Hive. Ook zou de white paper van TRON grotendeels gekopieerd zijn. Hele stukken zouden direct uit de white paper van Filecoin komen. Ironisch genoeg noemde Sun laatst Filecoin een “exit-scam.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.415,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.133,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.176,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€16.203,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.245,90 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...