Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Justin Sun voorspelt prijsstijgingen voor TRON en BitTorrent en biedt steun aan Binance na hack

De hype rondom TRON (TRX) is de laatste tijd wat afgezakt. De altcoin is recentelijk uit de top 10 grootste cryptocurrencies gevallen. Justin Sun, CEO van de Tron Foundation, laat zijn fans op Twitter weten dat zij zich geen zorgen hoeven te maken.

Volgens Justin Sun zit TRON volgende maand weer in de top 10. Bovendien voorspelt hij dat de BitTorrent token (BTT), dat momenteel op de 50ste positie staat, de top 30 in het tweede kwartaal van 2019 binnen zal komen.

- Advertentie -

Justin Sun geeft echter geen reden waarom beide cryptocurrencies plotseling zullen stijgen in de komende periode, echter staat hij bekend om zijn zelfpromotie. Dat gezegd hebbende, TRON is op het moment van schrijven de enige cryptocurrency op de markt die groen kleurt en een groei van ongeveer twee procent in de afgelopen 24 uur toont.

De koers van BitTorrent kleurt echter rood vandaag. De reden waarom alle cryptocurrencies vandaag rood kleuren heeft waarschijnlijk met de Binance hack te maken. De cryptocurrency-exchange kondigde op 7 mei aan dat er zo’n 7.000 bitcoins ter waarde van ongeveer $40 miljoen zijn gestolen.

Justin Sun is een van de eerste prominente figuren uit de crypto-industrie die publiekelijk op de Binance hack gereageerd heeft. Hij betoogt zijn ondersteuning op Twitter en biedt Chanpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, aan om 7.000 bitcoins aan Binance te doneren:

CZ bedankte Justin Sun op Twitter. Hij zegt dat hij het aanbod waardeert maar dat het niet nodig is. “De hack doet pijn, maar we zijn niet blut,” zegt de Binance CEO op Twitter:

Onlangs vestigde het TRON netwerk een nieuw record van hoeveelheid dagelijkse gedecentraliseerde app (dApps) gebruikers. Vorige maand kwam een rapport uit van DApp.com, een analytische website dat dApps onderzoekt, waaruit bleek dat TRON het snelst groeiende netwerk voor dApps is in 2019.

Justin Sun maakte vorige maand bekend dat TRON nu gebruikt kan worden om mee te betalen in meer dan 550.000 hotels wereldwijd.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.945,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.015,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.022,50 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.072,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.072,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.945,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.015,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.022,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...