Kevin Schijven Kevin Schijven
01/11/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2019 15:45

Samsung voegt Elrond (ERD) toe aan blockchain-wallet

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Samsung voegt Elrond (ERD) toe aan blockchain-wallet

Samsung, de Zuid-Koreaanse technologiegigant, heeft de Elrond (ERD) cryptocurrency  toegevoegd aan zijn blockchain-wallet. Dat meldt crypto-nieuwssite The Block op 1 november.
Elrond meldt dat Samsung gebruikers gemakkelijk toegang zullen hebben tot de token en alle gedecentraliseerde apps (dApps) op het Elrond netwerk en tegelijkertijd profiteert Elrond van de blootstelling aan Samsungs gigantische klantenbestand.
Verder meldt Elrond dat de eerste dApp van het bedrijf een “consumentenapp” zal zijn voor de Samsung appstore, maar gaf verder nog geen nadere details erover vrij.
De koers van ERD schoot op 31 oktober van 0,0015 naar 0,002 wat een groei is van maar liefst 33,3%. Op het moment van schrijven is de koers weer wat omlaag gecorrigeerd naar 0,0019. Echter zit de koers al in een behoorlijke daling sinds de lancering begin juli en de piek van 0,0075 op 14 juli.
Elrond had begin juli een succesvolle initial exchange offering (IEO) op het Launchpad platform van cryptocurrency-exchange Binance. Echter heeft Binance eind september 30 handelsparen van het platform verwijderd waaronder Elrond.
Samsung ondersteunt naast Elrond ook Ethereum (ETH) en heeft in augustus ook ondersteuning voor Bitcoin (BTC) en Klaytn (KLAY) toegevoegd.
Begin oktober kondigde Samsung aan te gaan samenwerken met betalingsplatform Finablr, dat lid is van het RippleNet, Ripple’s netwerk van banken en financiële bedrijven.
Crypto Insider David zegt dat de stier weer terug is in zijn nieuwste uitgebreide wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees zijn analyse dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement