samsung_galaxy_s10_telefoons_ondersteunen_nu_ook_bitcoin_BTC

Samsung Galaxy S10 telefoons ondersteunen nu ook bitcoin (BTC)

De Zuid-Koreaanse elektronicagigant Samsung heeft ondersteuning voor bitcoin (BTC) toegevoegd aan zijn nieuwste reeks smartphones. Dat blijkt uit een update op de Samsung website.

Ondersteuning voor bitcoin is toegevoegd aan de ‘Blockchain Keystore,’ een platform voor gedecentraliseerde apps (dApps) gemaakt voor de Galaxy S10 series. De Blockchain Keystore wordt ondersteund door zes toestellen: Galaxy S10, S10e, S10+, S10 G5, Note10 en Note10+.

Naast bitcoin is ook ondersteuning voor Klaytn (KLAY) toegevoegd. Klaytn is een zogenaamde ‘hybride’ blockchain; een combinatie van een openbare en een private blockchain en werd recentelijk uitgebracht door de Zuid-Koreaanse internet- en messaging-gigant Kakao.

Advertentie

crypto_insiders_telegram_bannerVoorheen ondersteunde de Blockchain Keystore alleen ERC20-tokens op de Ethereum (ETH) blockchain. De Blockchain Keystore is momenteel alleen toegankelijk vanuit een handjevol landen: Canada, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Zuid-Korea, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

In maart werden de Galaxy S10 telefoons onthuld met ondersteuning voor een cryptocurrency wallet. Eerdere berichtgeving toonde nog ondersteuning voor bitcoin, maar tijdens de onthulling was daar niks meer van te bekennen. De Blockchain Keystore werd in juli gelanceerd.

Eind april kondigde Samsung aan dat het $2,9 miljoen heeft geïnvesteerd in cryptocurrency wallet ontwikkelaar Ledger, bekend van de Nano S.

Tevens verschenen eind april geruchten dat Samsung bezig zou zijn met het ontwikkelen van een eigen blockchain gebaseerd op Ethereum. Ook zei een anonieme bron destijds dat Samsung wellicht van plan is om een eigen cryptocurrency uit te brengen.

Onlangs kwam naar buiten dat Kakao van plan is om een eigen “immens gemmakelijk” te gebruiken cryptocurrency wallet te lanceren met ondersteuning voor Klaytn.

Heb je maandag de nieuwe koersanalyse van onze analist David gemist? Volgens hem is er mogelijk zwaar weer op komst voor bitcoin (BTC)! Klik hier om Davids laatste column te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€9.065,87 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€8.953,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€8.975,85 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.999,76 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€9.015,66 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€9.016,93 Kopen
Laatste nieuws