Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
21/02/2022 17:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/02/2022 17:10

Wat is blockchain? DIT is de toekomst van crypto!

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Vandaag spreek ik met Raoul, de oprichter van CryptoTakkies, die laatst nog een Dutch Blockchain Award heeft gewonnen voor ‘Meaningful Education.’ Zij willen ervoor zorgen dat iedereen (maar voornamelijk jongeren) op een heldere manier kennis krijgt over de wereld van blockchain en crypto. CryptoTakkies brengt een hele frisse energie met zich mee.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Blockchain: de toekomst van crypto

In dit gesprek hebben we het over de achtergrond en de missie van CryptoTakkies, hun workshops over blockchain en crypto, de toekomst van blockchain en non-fungible tokens (NFT’s). Daarnaast bespreken we ook de kracht van community, zowel voor CryptoTakkies als voor crypto in het algemeen. En aan het einde gaan we nog even in op het Nederlands onderwijsstelsel, en hoe we dat in de toekomst zouden kunnen verbeteren zodat iedereen de tools krijgt om financieel onafhankelijk te worden.

Ben je benieuwd naar wat CryptoTakkies allemaal doet en hoe ze jou meer kunnen leren over blockchain en crypto? Check hun website dan hier!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement