Wessel Kersting Wessel Kersting
22/04/2024 19:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2024 16:18

Bitcoin Cash (BCH) kan nog dieper dalen, maar daarna 180% stijgen

Analyses
Cardano (ADA) vindt stevige basis: grote koerssprong lijkt nabij

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Bitcoin Cash (BCH), een afsplitsing van Bitcoin die zich richt op snellere transacties en lagere transactiekosten, is het onderwerp van onze huidige analyse.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, met  inzichten uit onze Discord community waar updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse bitcoin cash (BCH)

Ook bitcoin cash heeft recent een scherpe daling gemaakt en onze analisten verwachten dat deze daling nog niet klaar is. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Discord omgeving:

“We houden vast aan onze korte termijn bearish verwachting voor BCH. We hebben een afgeronde eerste wave gezien en lijken nu in een bearish tweede wave te zitten.

 

We verwachten dat de koers uiteindelijk in de zone tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus zal belanden, wat overeenkomt met een koers tussen de $233 en $297. Vanuit deze zone anticiperen we op een ommekeer.

 

Op de langere termijn zien we nog steeds veel potentie. Als we een solide basis kunnen vormen binnen deze blauwe zone, verwachten we een significante stijging die zelfs tot $750 kan reiken, wat neerkomt op een mogelijke toename van ongeveer 180%.

 

Dus hoewel de korte termijn voorzichtigheid vereist, blijven we optimistisch over de langetermijnvooruitzichten.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/41FHthfJ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie