Wessel Kersting Wessel Kersting
26/10/2023 14:44 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/10/2023 14:44

Chainlink koers overtreft verwachtingen en nadert cruciale zone

Analyses
Bitcoin stijgt met 6,6% na CPI, Solana en Fantom stijgen nog sterker

Foto: Who is Danny/Shutterstock

In dit artikel richten we ons op onze technische analyse van Chainlink (LINK), een netwerk dat zich specialiseert in het koppelen van smart contracts aan gegevens uit de echte wereld.

Deze analyse, direct afkomstig uit onze Premium omgeving, biedt nieuwe inzichten voor de LINK koers voor de komende periode. Dit kan je helpen potentiële koop- en verkoopmomenten te bepalen.

Als je meer analyses wilt of vragen hebt, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten in onze Premium omgeving. Hier kom je in contact met onze community en analisten.

Let wel, dit artikel is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de plannen van onze ervaren analisten.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse chainlink (LINK) koers

De analisten van Crypto Insiders hadden deze week opnieuw een analyse gedeeld voor LINK in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“LINK blijft sterk presteren en volgt keurig de opwaartse trend die we in onze laatste analyse hadden voorzien. Opvallend is dat we zelfs voorbij onze oorspronkelijke doelstelling van $9,64 zijn geschoten.

Waar we nu op letten, is een mogelijke hertest van het 38,2% Fibonacci-niveau rond de $9,60. Mocht dit niveau niet standhouden, dan is een daling naar de $8 zeker niet uitgesloten.

Desalniettemin, als LINK zijn huidige kracht weet te behouden, ligt een verdere stijging naar niveaus van $11,60, en mogelijk zelfs $13, binnen handbereik. Het blijft dus zaak de koers nauwlettend in de gaten te houden en te anticiperen op de ontwikkelingen.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/rcIbuaaH/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie