Kevin Schijven Kevin Schijven
16/06/2024 12:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/06/2024 11:38

Cryptohandelaren opgelet: dit lijkt de laatste kans voor VeChain (VET)

VeChain-VET
Analyses
Cryptohandelaren opgelet: dit lijkt de laatste kans voor VeChain (VET)

Foto: Trismegist san/Shutterstock

VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van VET, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain is sinds begin maart flink gedaald en komt inmiddels dieper uit dan verwacht. Toch lijkt er nog hoop te zijn voor de koers, maar het is mogelijk de laatste kans. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“VET presteert de laatste tijd opvallend slecht. Het lukt de koers telkens niet om door de weerstand te breken en zijn opwaartse trend te hervatten.

 

De VET koers nadert momenteel het 0,88 Fibonacci-niveau, rond de prijs van $0,28 en $0,29.  Dit lijkt de laatste verdedigingslinie te zijn en we verwachten dat VET hier een forse stuiter kan maken.

 

Lukt dit echter niet, dan lijkt de kans heel groot dat VET nog een stuk dieper zal dalen en de koers nieuwe lows moet maken. We houden VET in de Discord groep nauw in de gaten en zullen onze strategie aanpassen wanneer dit nodig is om de beste in- en uitstapmomenten te bepalen.”

crypto insiders vet analyse 1406
Datum analyse: 14 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EJy55rWn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Kevin Schijven is sinds mei 2018 werkzaam bij Crypto Insiders en vervult daar de rol van (eind)redacteur. Met een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, gevolgd door rechten en criminologie aan de Vrije Universiteit, brengt hij een unieke mix van vaardigheden mee. Zijn interesse in cryptocurrency ontstond door de potentie om een bedrijf op te bouwen rond nieuwe technologie. Kevin heeft inmiddels duizenden artikelen geschreven en is gespecialiseerd in het laatste crypto nieuws.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie