Wessel Kersting Wessel Kersting
15/01/2024 17:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/01/2024 17:46

Litecoin (LTC) koers vindt steun in groene zone en wil flink omhoog

Analyses
Solana (SOL) op koers: Elliott Wave patroon hint op explosieve groei

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Litecoin (LTC), bekend om zijn snelle transacties en als een van de eerste alternatieven voor bitcoin, is het focuspunt van onze analyse vandaag. De focus ligt op de koersverwachting van LTC voor de komende tijd. In dit artikel presenteren we een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen? Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen lang toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar onze analisten klaarstaan om je vragen te beantwoorden. Deze analyse is puur informatief en is geen financieel advies.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe LTC analyse gedeeld. De Premium leden kregen direct toegang tot de volgende analyse:

“Zoals sommigen van jullie wellicht weten, zijn we binnen onze Premium omgeving positief gestemd over LTC. De koers bevindt zich al enige tijd in onze groene koopzone, die we hebben getekend tussen de $60 en $68.

 

Recentelijk hebben we sterke steun waargenomen in deze zone, en zelfs de eerste signalen van een opwaarts patroon.

 

Op basis van deze ontwikkelingen verwachten we dat dit patroon zich zal voortzetten richting de $88, voordat we een eerste correctie tegenkomen. Dit bevestigt ons vertrouwen in LTC op de lange termijn, en ons optimisme blijft ongewijzigd.”

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/w1avzh41/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie