Wessel Kersting Wessel Kersting
04/10/2023 17:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2023 14:50

Opvallend koerspatroon wijst op sterke crypto stijging

Polkadot-DOT
Analyses
Opvallend koerspatroon wijst op sterke crypto stijging

Foto: GH Studio/Shutterstock

In dit artikel bieden we een gedetailleerde analyse van polkadot (DOT), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving. Nog geen DOT in je bezit? Dit is de perfecte kans om meer te leren. Onze ervaren analisten onderzoeken wekelijks ruim 20 cryptomunten en delen dagelijks hun handelsinzichten met meer dan 1.000 leden.

Polkadot is een revolutionair multi-chain platform dat verschillende blockchains met elkaar verbindt, waardoor ze kunnen samenwerken en gegevens en transacties kunnen delen. Dit netwerk streeft naar een gedecentraliseerd en interoperabel web, waarin blockchains parallel naast elkaar kunnen werken.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse polkadot (DOT) koers

Voor Polkadot hebben de analisten van Crypto Insiders onlangs op verzoek van leden uit de Premium omgeving een nieuwe analyse gedeeld. De analisten zeiden hierin het volgende:

“DOT vormt momenteel een intrigerend beeld op de grafiek. Ondanks een indrukwekkende opwaartse beweging, zijn we nog niet overtuigd van een directe voortzetting hiervan.

Onze analyse suggereert namelijk een prominente 12345 Elliott Wave structuur. Hierbij lijken de ABC innerwaves, die horen bij wave 4 van het grotere patroon, hun eindpunt te hebben bereikt.

Deze afronding duidt meestal op een voortzetting van de trend, waarbij we vooruitkijken naar de vijfde en laatste wave. Kortom, onze focus ligt stevig op de groene koopzone tussen $3,65 en $3,94.

Deze zone verwachten wij als eerste te zien en we zijn wellicht geïnteresseerd om hier in te stappen. Daarna verwachten een sterke stijging richting de $5.”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie