Wessel Kersting Wessel Kersting
12/12/2023 19:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/12/2023 17:39

Quant (QNT) navigeert cruciale crypto fase: volgend doel in zicht

Analyses
Shiba inu (SHIB) in 'golden pocket': ideaal moment voor trendomslag

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Quant (QNT) trekt weer de aandacht van investeerders. In deze analyse, onderdeel van onze exclusieve Premium content, nemen we een kijkje naar de recente prijsbewegingen van quant. We bieden inzicht in hoe deze toekomstige bewegingen kunnen beïnvloeden, wat handig kan zijn voor jouw beleggingsstrategie. We bespreken de unieke aspecten van QNT en bieden een technische analyse die relevant is voor zowel nieuwe als ervaren investeerders.

Interesse in meer analyses? Sluit je aan bij onze Premium community voor slechts 1 euro per maand en krijg toegang tot uitgebreide analyses en veel meer. Houd er rekening mee dat onze inhoud informatief is en niet bedoeld als financieel advies.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse quant (QNT) koers

Recent heeft het team van analisten van Crypto Insiders een nieuwe QNT analyse gedeeld in de  Premium omgeving. Deze analyse bevatte de volgende voorspelling:

“Wij hebben onze ogen gericht op de recente prestaties van QNT. Na een flinke stijging hebben we een scherpe daling waargenomen, wat ons brengt naar de huidige situatie.

 

We bevinden ons nu net boven de groene koopzone, wat in dit geval de ‘golden pocket’ van Fibonacci is, rond de $110, een gebied dat bekendstaat om zijn potentiële omkeerpunten.

 

Deze beweging past binnen een 12345 Elliott Wave patroon, waar we nu de vijfde wave ingaan. We verwachten een opwaartse beweging naar de blauwe zone, die tussen de $124 en $130 ligt. Dit is een cruciale zone waar we weerstand anticiperen en mogelijk een nieuwe daling. Voorlopig verwachten we dus nog een mooie stijging te zien.”

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/D2dPIUSp/
Advertentie

Volg Nederland’s top crypto handelaren op Bybit

Bybit, opgericht in 2018, heeft zich onlangs gericht op de Nederlandse markt en biedt nu euro transacties zonder extra kosten en ondersteuning voor iDeal. Met meer dan 400 cryptovaluta heeft Bybit het grootste crypto-aanbod in Nederland. De beurs, met een Nederlandstalige helpdesk, vergemakkelijkt crypto-handel en stelt gebruikers in staat om transacties van top-handelaren te kopiëren. Dit biedt een unieke kans om te profiteren van marktvolatiliteit. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie