Wessel Kersting Wessel Kersting
01/04/2024 08:59 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/04/2024 08:32

Solana (SOL) zet koers naar volgend doel: het prijsrecord van $260

Solana-SOL
Analyses
Chainlink (LINK) voorspelling uitgelicht: Van $12 naar $41

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Solana (SOL), een blockchain-platform bekend om zijn snelheid en efficiëntie, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses en regelmatig live-streams delen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana heeft zich over de afgelopen periode flink bewezen, en bleef zelfs tijdens de recente correctie van bitcoin (BTC) vrij stabiel. De analisten voorspellen nu het volgende voor de koers van SOL:

“SOL heeft onlangs bij de $210 het einde van een derde wave bereikt en is nu bezig met een langzame vijfde wave omhoog, volgens een 1-2-3-4-5 Elliott Wave patroon. Daardoor verwachten we wel schommelingen in de prijs, maar over het algemeen meer stijgingen dan dalingen. 

 

In de komende tijd denken we dat deze vijfde wave ons geleidelijk hoger zal brengen. Dit gaat waarschijnlijk langer duren dan de snelle stijging die we in de derde wave zagen. We houden vast aan ons doel van $260, wat overeenkomt met het 161,8% Fibonacci-niveau.

 

Dat is de all-time high van twee jaar geleden. We blijven dus optimistisch en verwachten een gestage toename voor SOL over een langere periode.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/O022Y5ms/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie