Bitcoin analist: Dit is enorm slecht nieuws voor BTC

Bitcoin (BTC)  is met 4% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.394 op crypto exchange Coinbase. De euro prijs van bitcoin is €21.566 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in hetzelfde tijdsbestek met 12%. Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 10,3% in waarde. In de afgelopen 24 uur bleef de koers vrijwel gelijk. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $410,5 miljard. Vergeleken met de totale crypto marktkapitalisatie komt de bitcoin dominantie hiermee uit op 40,69%, praktisch hetzelfde niveau als 24 uur geleden.

Bitcoin nieuws van gisteren

Kruising cryptocurrency indicator is slecht nieuws

Titan of Crypto, een Twitter analist, heeft op 23 augustus een analyse gedeeld waarbij hij gebruik maakt van de tenkan kijun cross indicator. Deze indicator geeft een bearish signaal af waarbij de analist ziet dat de twee lijnen elkaar kruisen. Dit was in het verleden een duidelijke indicator dat de koers nog hard naar beneden zou gaan. De vorige keren dat dit gebeurde corrigeerde de koers namelijk elke keer met minimaal 50%. Mocht dit opnieuw gebeuren zou de koers richting de $11.000 zakken.

Premium crypto analyse van de dag: The Sandbox (SAND)

Helaas zijn de analisten in de Discord community van Crypto Insiders niet erg positief over The Sandbox (SAND). Zij geven namelijk aan dat het erop lijkt dat SAND op het moment een Elliott Wave neerwaartse impulsive wave aan het vormen is. Dit zou zowel een 12345 als een ABC patroon kunnen zijn. Mochten we het eerste zien dan kan de koers nog een flink stuk verder zakken.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande SAND analyse werd op 18 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie