Kopieer de handelingen van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoin (BTC) podcast presentator die BTC kwijtraakte, ontvangt donaties van Bitcoin-gemeenschap

Zoals Crypto Insiders op 13 juni schreef, was Eric Savics, die je misschien kent van de podcast “The Protocol Podcast” zijn gehele bitcoin (BTC) verzameling van 12 bitcoin ter waarde van $113.000 kwijtgeraakt door een phishing-aanval. Dit kwam doordat hij per ongeluk een verkeerde versie van de KeepKey Bitcoin wallet had gedownload en op deze manier een virus binnenhaalde. Hij gaf aan de coins over een periode van zeven jaar te hebben verzameld. Op Twitter deelde Savics zijn verhaal. Hier gaf hij aan dat hij als doel had om uiteindelijk met deze coins een appartement te kopen.

Nadat alles van hem gestolen was smeekte hij de oplichters in ieder geval een gedeelte van zijn coins terug te sturen. Hij voegde hierbij ook zijn wallet adres aan toe, wat een goede zet bleek. Veel Bitcoin liefhebbers uit de gemeenschap probeerden Savics in ieder geval te steunen door  een deel van zijn coins terug te krijgen door middel van donaties. Zelfs de CEO van Binance, Changpeng Zhao, zei: “zal het team vragen om dat ontvangstadres op de zwarte lijst te zetten.”

- Advertentie -

Op het moment van schrijven heeft Savics’ wallet al 93 ontvangen transacties in 24 uur en heeft de wallet een balans van 0,70896614 BTC wat omgerekend ongeveer $6.500 is.

Hoewel Savics erg blij is met alle steun die hij heeft ontvangen, geeft hij wel aan dat hij van plan is de coins niet aan te raken en zelfs terug wil sturen mochten de 12 BTC weer in zijn wallet terecht komen. Hij zei:

“Als je me een donatie hebt gestuurd, stuur me dan je adres en contactgegevens. Ik weet dat ik van plan ben die donaties nooit uit te geven of om te zetten, en als het universum mijn BTC weer in mijn portemonnee stopt, wil ik alle donaties teruggeven aan de mensen die ze naar mij hebben gestuurd.”

Hij voegde eraan toe dat een “zeer gerenommeerd forensisch bedrijf contact heeft gezocht” en hun hulp heeft aangeboden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.228,21 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.228,21 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...