Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin prijs blijft boven de $7.100. Totale markt plust $20 miljard

Bitcoin prijs blijft boven de $7.100. Totale markt plust $20 miljard

- Advertentie -

Nadat de corrigerende rally van $6.500 naar $7.500 tot een einde kwam, ondervond bitcoin een tweedaagse depressie. In de afgelopen 24 uur is de Bitcoinprijs opnieuw gestegen van het $6.500-niveau naar $ 7.100.

Voor korte termijn herstel blijft het bereiken van $7.700 tot $7.800 nog steeds een belangrijk niveau voor Bitcoin, waardoor de meest dominante cryptocurrency van de markt mogelijk een stap richting de $8.000-regio zou kunnen maken. Eerder, toen de Bitcoin opliep naar $7.500, hadden handelaren de verwachting dat het ondersteuningsniveau van $7.800 doorbroken zou worden, maar het zou net zo goed zijn momentum kunnen vasthouden en zijn corrigerende rally voortzetten.

bticoin prijsstijging

In de komende paar dagen zal de $7.800 koers een belangrijk niveau zijn om te observeren. Als de Bitcoinprijs verder kan gaan dan dit punt, is het mogelijk dat de cryptocurrency op korte termijn een sterk herstel initieert en in april eventueel met grote winst belandt.

Op dit moment heeft de markt voor cryptocurrency in het algemeen nog steeds over de hele linie volumes in zowel grote als kleinere cryptocurrencies. Tijdens de recente correctie van meer dan 70 procent verliet de overgrote meerderheid van zwakke handen en speculanten de markt en moest er nieuw kapitaal op de markt komen om de liquiditeit van grote cryptocurrencies te vergroten.

Wanneer zowel het handelsvolume als het transactievolume toenemen, zal de Bitcoinprijs volgen. Op dit moment ziet de markt een toename van het handelsvolume en als de intrede van grootschalige institutionele beleggers zoals de Rockefeller-familie, de Rothschild-familie en George Soros zou kunnen leiden tot een aanzienlijke toename van de liquiditeit, zou de markt voor cryptocurrency in april flink kunnen aantrekken. .

Deze week werd bekend dat de Rockefeller-familie en hun ‘venture capital’ onderneming ‘Venrock’, naast de miljardair George Soros, gaan investeren in zowel cryptocurrencies als blockchain-startups voor rendement op lange termijn.

Venture en Rockefeller, verklaarde:

“We wilden een partnerschap aangaan met dit team dat investeringen heeft gedaan en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een aantal verschillende crypto-economieën en op crypto-tokens gebaseerde projecten. Er zijn veel crypto-traders op de markt. Er zijn veel cryptocurrency hedge funds. Dit is anders. In feite lijkt het ons een beetje meer op risicokapitaal.”

Het seizoen van de altcoins is nog niet aangebroken, maar een handjevol van deze coins heeft het de afgelopen weken beter dan Bitcoin gedaan. Dit in tegenstelling tot in het eerste kwartaal van dit jaar. Cryptocurrencies als NEO, 0x, Dragonchain en Ontology hebben afgelopen week 5 tot 40% meer winst behaald dan Bitcoin.

Investeerders hadden de afgelopen maand een skeptische houding tegenover Ethereum en het Ethereumnetwerk door het nieuws over strenge regelgeving vanuit Amerika en Zuid Korea. Nu Japan is gestart met het legaliseren van ICO’s, is Zuid Korea een proces gestart om binnenlandse ICO’s weer te tolereren. Daarnaast zijn grote exchanges, zoals Coinbase, zich aan het aanmelden bij de US Securities and Exchange Comission (SEC) om als geregistreerde ICO handelsplatformen te fungeren. Bovenstaande ontwikkelingen stimuleren de opkomst van ICO’s en daarmee de vraag naar Ethereum.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.466,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.179,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.212,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.215,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.288,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...