Bitpays Sonny Singh bitcoin (BTC) zal dit jaar zijn ATH van $20.000 passeren

Bitpay’s Sonny Singh: bitcoin (BTC) zal dit jaar zijn ATH van $20.000 passeren

Sonny Singh, COO van BitPay, een grote cryptocurrency-betalingsverwerker, voorspelt dat bitcoin (BTC) voorbij zijn all-time high (ATH) zal stijgen van $20.000 dit jaar. Dat zegt Singh tijdens een interview met Bloomberg op 8 januari.

Tijdens het interview wordt Singh de vraag gesteld wat hij denkt dat de reden is voor deze stijging van de bitcoin-koers. Daarop antwoordt Singh dat het niet aankomende halving van bitcoin zal zijn, die ergens in mei zal plaatsvinden. Volgens de COO zit de halving namelijk al in de prijs gecalculeerd.

Singh denkt dat het “onvoorziene omstandigheden” zijn die ervoor zullen zorgen dat bitcoin stijgt. Hij noemt een paar voorbeelden op om uit te leggen wat hij bedoelt. Zo werd vorig jaar juni Facebooks libra aangekondigd en vervolgens piekte de prijzen in de markt.

Advertentie

Momenteel wordt er gespeculeerd dat het conflict tussen de Verenigde Staten en Iran de koers van BTC de afgelopen week heeft laten stijgen. Het zijn dergelijke omstandigheden die nieuwe mensen naar de cryptocurrency-markt trekt, aldus Singh.

Singh vertelt daarnaast dat hij vorig jaar rond dezelfde tijd ook op bezoek was bij Bloomberg en hem dezelfde vraag werd gesteld. Toen voorspelde hij $15.000 voor bitcoin toen de prijs nog rond $3.500 lag, wat ook bijna was gebeurd.

In gerelateerd nieuws heeft BitPay op 13 januari aangekondigd dat het nu samenwerkt met OneGold, een marktplaats voor goud en andere waardevolle metalen. Dat betekent dat nu klanten van BitPay met hun Android en iOS toestellen goud met hun cryptocurrency kunnen kopen.

De nieuwe app van OneGold accepteert nu betalingen in bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ethereum (ETH), paxos standard token (PAX), gemini dollar (GUSD) en circle (USDC). Klanten van BitPay ontvangen 2% korting op aankopen via de app.

Vorige maand kondigde BitPay aan dat het nu zelf de drie bovengenoemde stablecoins ondersteunt, aldus: circle, pax en de gemini dollar.

Onlangs zei Adam Back, CEO van Blockstream, dat hij denkt dat een prijs van $100.000 en zelfs $10 miljoen minder ver weg is dan we denken.

Fundstrat Global Advisors van Tom Lee, bracht onlangs een onderzoeksrapport uit waarin het bedrijf aangeeft dat het een stijging van 100% verwacht voor bitcoin in 2020.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.643,84 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.586,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.591,11 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.649,20 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.660,07 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.665,81 Kopen
Laatste nieuws