Roy van Krieken Roy van Krieken
06/09/2023 14:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/09/2023 14:30

Verder dan crypto: dit Nederlandse aandeel trekt flink de aandacht

icon-finance
Finance nieuws
Xander-de-buisonje-BREGGZ-aandeel

Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Heb je al gehoord van BREGGZ? Een nieuw Nederlands audiomerk met aan het hoofd bekende zanger Xander de Buisonjé. Dit innovatieve audiomerk zet voet aan de grond met ’s werelds eerste draadloze in-ear-computer. Denk aan realtime vertalingen direct in uw oor en een geluidskwaliteit die zijn weerga niet kent. Als je geïntrigeerd bent door de kruising van technologie en luxe, dan is dit het moment om op te letten, ook als crypto investeerder.

Miljoenenclaim tegen Gamestop-legende plots van tafel geveegd
Miljoenenclaim tegen Gamestop-legende plots van tafel geveegd

Wat maakt BREGGZ uniek?

Dankzij de geavanceerde scantechnologie maakt BREGGZ op maat gemaakte oortjes wat zorgt voor oordopjes die veel beter passen dan een handgemaakte mal. Perfect comfort, gecombineerd met een persoonlijke ervaring.

Met een prijskaartje van €1.500 per paar positioneert BREGGZ zich als een luxueus merk – denk aan de elegantie van een designertas vermengd met de precisie van een Zwitsers horloge. Op 23 september zal BREGGZ officieel lanceren en kunnen de high-end oortjes aangeschaft worden

Advertentie

Waarom is dit relevant voor crypto investeerders?

Om extra kapitaal op te halen is het team van BREGGZ naar Nxhcnage gestapt en wordt het aandeel van BREGGZ voor het eerst verhandeld op Nxchange, Europa’s eerste volledig gereguleerde beurs voor getokeniseerde aandelen (als het ware aandelen die op de blockchain zijn gezet). Dit biedt nu voor iedereen een kans om te investeren in BREGGZ. 

Met de recente overname van Bondex door Nxchange krijgen investeerders nu zelfs een unieke kans: voor €1.500 kunt u een speciale BREGGZ set (‘Alpha Edition’) bemachtigen en tegelijkertijd investeren in BREGGZ als bedrijf.

Gezien de groeiende belangstelling voor getokeniseerde activa en de recente trends in de tech-sector, kan deze unieke samenwerking tussen traditionele luxe en crypto-aandelen een interessante kans zijn voor vooruitziende investeerders.

Hoe kun je deelnemen?

Bondex heeft 500 van deze exclusieve pakketten beschikbaar gesteld, met als doel een totale financiering van €750.000 te genereren voor BREGGZ’s uitbreidingsplannen. Dit zou weleens een mooie kans in de technologie- en cryptowereld kunnen zijn om deel uit te maken van een disruptieve beweging in de audiomarkt.

Voor meer informatie over de innovatieve oortjes van BREGGZ kun je hier het pitchdeck downloaden. Daarnaast heeft Nxchange op deze pagina de belangrijkste zaken op een rijtje gezet, waarna je kinderlijk eenvoudig kunt investeren in de wellicht nieuwe hit van De Buisonjé.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021, een rol die hij kreeg via een aanbeveling. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie
Advertentie